≫ 

Saznajemo: Vlahović nije ozbiljnije povređen, biće spreman za Brazil!

Imaće Srbija svoju uzdanicu maksimalno spremnu na Svetskom prvenstvu

  • 5
Dušan Vlahović, Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Mnoge navijače Srbije zabrinula je vest koja se pojavila u pojedinim medijima, da su udarne igle srpske reprezentacije u napadu, Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović povređeni i da ih neće biti na otvaranju Mundijala protiv Brazila 24. novembra.

Ipak, kako saznaje Telegraf, Vlahović nije ozbiljnije povređen i biće maksimalno spreman za sve izazove u Kataru, počevši od utakmice protiv Brazila koja je prva za Orlove u Dohi.

Vlahović je iz predostrožnosti propustio poslednje tri utakmice za Juventus, protiv Lećea i Intera u Seriji A i protiv PSŽ-a u Ligi šampiona, a razlog je upravo to da ne bi rizikovao potencijalno pogoršanje stanja pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

Za Aleksandra Mitrovića nema potvrde, naročito ne da ima dve polomljene kosti u stopalu. On je takođe propustio poslednji meč protiv Mančester Sitija, kada je trener Fulama Marko Silva rekao da nije u pitanju ozbiljnija povreda.

Ipak, kada znamo Mitrovićev karakter, i koliko mu znači Srbija, on bi meč sa Brazilom igrao i sa jednom nogom ako treba.

Selektor Dragan Stojković Piksi još nije saopštio spisak konačnih putnika za Mundijal, očekuje se da to uradi u narednih nekoliko dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA