≫ 

Prošle godine u "vrućem" društvu na Ibici lečio neodlazak na EP, sada je ispunio "proročanstvo" i ide na SP

Medison konačno može da se pohvali da je u društvu najboljih

  • 0
Džejms Medison Foto: Profimedia/Elkin Cabarcas /The Mega Agency/Instagram/kennedyalexa

Vezista Lestera Džejms Medison konačno je dobio poziv koji zaslužuje - poziv Gereta Sautgejta da nastupa za Englesku na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru!

Sautgejt jednostavno nije mogao da ignoriše to što je Medison u fenomenalnoj formi i bukvalno sam vuče Lisice sa dna Premijer lige, te ga je stoga uvrstio među 26 igrača i tako donekle ispravio nepravdu kada ga nije "poveo" na EP.

Medison je u sezoni 2020/21 imao učinak od 11 golova i 10 asistencija i nije se našao na sautgejtovom prethodnom popisu, a tugu je tada leči tako što je otišao i "partijao" na Ibici. A tamo je "snimljen" u društvu atraktivne brinete u tigrastom tanga kupaćem.

Džejms Medison Foto: Profimedia/Elkin Cabarcas /The Mega Agency
Džejms Medison Foto: Profimedia/Elkin Cabarcas /The Mega Agency

Pomenuta devojka bila je i te kako prisna sa Medisonom koji je u jedan od tamošnjih klubova došao sa društvom, dok su se pored njih vrlo brzo našle zgodne "cice."

To ništa ne bi bilo čudno da Medison tada nije kod kuće ostavio trudnu devojku Aleksu Kenedi koja mu je u međuvremenu rodila sina. U vezi su od februara 2020. godine i ova manekenka će mu biti najveća potpora u Kataru.

Zanimljivo je i što se posle izlaska spiska na društvenim mrežama pojavila Medisonova izjava iz 2013. godine kojom je verovao da će uspeti u životu.

- Danas mi je učitelj rekao da u fudbalu uspe samo jedan u milion. Rekao sam mu da sam ja taj jedan - napisao je tada 17-godišnji Medison.

Video: Zvezda Onlyfansa koja je dala nepristojnu ponudu legendarnom golmanu: Obećala mu užitak za pamćenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA