≫ 

Portugal objavio spisak za SP: Otpala neka zvučna imena, selektor izvinjenjem počeo konferenciju

Nema Mutinja i Reanata Sančeza...

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Belgija - Portugalija Foto: Tanjug/AP

Selektor fudbalske reprezentacije Portugalije Fernando Santoš objavio je spisak od 26 igrača na koje računa na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru!

Santoš je morao da se odrekne nekih zvučnih imena, među kojima su Žoao Murinjo, Renato Sančez, Ruben Semedo i Gonkalo Guedeš, a konferenciju je najpre počeo izvinjenjem.

- Želeo bih da iskoristim priliku da uputim izvinjenje igračima koji su zbog istorije u reprezentaciji zaslužili da budu na ovom spisku - rekao je Santoš.

Portugal će u kataru igrati u grupi sa Urugvajom, Južnom Korejom i Ganom, a ukrštaju se u osmini finala sa onom u kojoj se nalaze Brazil, Srbija, Švajcarska i Kamerun.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Diogo Kosta (Porto), Rui Patrisio (Roma), Žoze Sa (Vulverhempton)

Defanzivci: Diogo Dalot (Mančester Junajted), Žoao Kanselo (Mančester siti), Antonio Silva (Benfika), Danilo Pereira (PSŽ), Pepe (Porto), Ruben Dijaš (Mančester siti), Nuno Mendeš (PSŽ), Rafael Gereiro (Dortmund)

Vezisti: Vilijam Karvaljo (Betis), Ruben Neveš (Vulverhempton), Žoao Palinja (Fulam), Žoao Mario (Benfika), Otavio (Porto), Vitinja (PSŽ), Bruno Fernandeš (Mančester junajted), Bernardo Silva (Mančester siti), Mateus Nuneš (Vulverhempton),

Napadači: Kristijano Ronaldo (Mančester junajted), Žoao Feliks (Atletiko Madrid), Rafael Leao (Milan), Andre Silva (RB Lajpcig), Gonsalo Ramos (Benfika), Rikardo Orta (Braga).

Video: Zvezda Onlyfansa koja je dala nepristojnu ponudu legendarnom golmanu: Obećala mu užitak za pamćenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA