≫ 

Mesi ide po "Boginju": Argentinci objavili spisak za Katar i brutalno su jaki!

  • 8
Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni objavio je konačan spisak od 26 igrača na koje će računati na Svetskom prvenstvu u Kataru!

Glavna zvezda je svakako kapiten Lionel Mesi, koji je najavio da mu je ovo poslednje Svetsko prvenstvo u karijeri i nema sumnje da će imati veliki motiv da ga i osvoji.

Argentinci važe i za jednog od glavnih favorita, zapravo su po kladionicama drugi favorit posle Brazila.

Kada vidite i imena, jasno je i zbog čega se tako jako kotiraju, pošto pored Mesija imaju i druge zvezde kao što su Lautaro Martinez, Anhel di Marija, Paulo Dibala, Hoakin Korea, Rodrigo de Pol, Lisandro Martinez...

Dobri su u svim linijama tima, tako da će sasvim sigurno biti jedan od najjačih timova u Kataru.

Spisak Argentine za Mundijal

Golmani: Emilijano Martinez (Aston Villa), Đeronimo Rulji (Viljareal), Franko Armani (River Plejt)

Vezni red: Nauel Molina (Atletiko Madrid), Gonzalo Montijel (Sevilja), Kristijan Romero (Totenhem), Herman Pecelja (Betis), Nikolas Otamendi (Benfika), Lisandro Martinez (Mančester Junajted), Markos Akunja (Sevilja), Nikolas Taljafiko (Lion), Huan Fojt (Viljareal)

Vezni red: Rodrigo de Pol (Atletiko Madrid), Leandro Paredes (Juventus), Aleksis Mekalister (Brajton), Gvido Rodrigez (Betis), Alehandro Gomez (Sevilja), Enzo Fernandez (Benfika), Ezekijel Palasios (Bajer Leverkuzen)

Napad: Anhel di Marija (Juventus), Lautaro Martinez (Inter), Hulijan Alvarez (Manchester Siti), Paulo Dibala (Roma), Nikolas Gonzalez (Fiorentina), Hoakin Korea (Inter), Lionel Mesi (Pari Sen Žermen).

Video: Mitar i Piksi poleteli u vazduh: Slavlje Orlova posle Norveške koje niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Џанки

    11. novembar 2022 | 16:46

    Ово је просечна екипа, макс. до 1/4 финала.

  • Јоле

    11. novembar 2022 | 17:28

    Ухух, пази добили су Италију, па и Македонија је добила Италију па ништа

  • baba smilja iz darosave

    11. novembar 2022 | 17:22

    NE TREBA ZABORAVITI ! kako zasto i zbog cega je katar dobio da bude domacin i organizator mundijala ? ? ? misel platini je naredio da katar mora da kupi psg to je i ucinjeno.katar je vlasnik psg-a i domain mundijala.VELIKA JE VETOVATNOCA (imajuci u vidu mnoge faktore para vrti gde burgija nece i uticaj katara) DDA JE katar OBECAO mesiju titulu prvaka sveta sa argentinom ako predje iz barselone u psg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA