≫ 

Stranci primetili neverovatnu stvar u sastavu Srbije, samo im Gudelj "bode oči"

Mnogi ne razumeju u čemu je "štos" sa prezimenima na "IĆ"

  • 20
Nemanja Gudelj Foto: Marko Jovanović

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je spisak od 26 igrača koje će voditi na Svetsko prvenstvo u Kataru!

Ovaj spisak, kako to obično i biva, odmah je postao predmet analize u Srbiji, a opšti utisak je da navijači, za razliku od prethodnih okupljanja, nemaju previše zamerki na selektorov izbor.

Sa druge strane, stranci koji pomno prate dešavanja u vezi sa Katarom i nacionalnim timovima koji će nastupiti na Mundijalu naišli su i na sastav Srbije koji ih je dobro "isprovocirao" i naterao na razmišljanje.

Tako, osim komentara o jačini sastava, "jakoj sredini terena" i "strašnom napadu", strance "žulja" i "IĆ" u prezimenu svih, osim jednog fudbalera. Naime, na društvenim mrežama, navijači komentarišu da se svi fudbaleri Srbije, osim Nemanje Gudelja, prezivaju "na isti način", što im po svemu sudeći nije najjasnije.

Tako, neki se pitaju zašto je to tako, dok većina komentariše upravo Gudelja. Tako, za naše pojmove, se mogu pročitati smešni komentari, od toga da je "varalica i lažljivac", neki smatraju da je on, ipak, Slovenac, a ima i onih pametnijih koji kažu da je "Gudelju "deda bio Srbin"

Bilo kako bilo, većin je saglasna u tome da je Srbija favorit iz senke i da bi napadači poput Vlahovića i Mitrovića bili rado viđeni među brojnim selekcijama koje će nastupiti u Kataru.

Da podsetimo, Srbija se nalazi u Grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Video: Mitar i Piksi poleteli u vazduh: Slavlje Orlova posle Norveške koje niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzoni13

    12. novembar 2022 | 12:40

    Ti što se bave našom reprezentacijom , bolje neka se bave svojom… mi bar imamo sve srpske igrace a ne ko neki šiptare, afrikance, indijance ili sta ja znam. Puna podrska za Piksija i igrače i srećno u Kataru💪💪💪

  • Marko

    12. novembar 2022 | 09:12

    Meni u ovom sastavu jedino bode oči to što bez klasičnog beka idemo na prvenstvo... O igračima ne zelim da pricam, svi se oni bore za Srbiju, a i Piksi najbolje zna

  • Dobro

    12. novembar 2022 | 09:44

    Tasta mu je srpska majka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA