≫ 

Amerikanci ocenjivali dresove sa Mundijala: Samo četiri su dobila gore ocene od opreme selekcije Srbije

Nismo bili miljenici poznatog sportskog lista

  • 19
Fss - Novi dres Fudbalske reprezentacije Srbije Foto: FSS

Bliži se početak Svetskog prvenstva u Kataru, koje je odmah iza ugla. Za samo sedam dana biće odigrana prva utakmica na Mundijalu, a naša selekcija će za 11 dana, odnosno 24. novembra odigrati premijeru protiv Brazilaca.

Nema sumnje da su svi uzbuđeni "do daske", da se o Mundijalu priča na svakom ćošku, a isto tako se komentariše i dres u kojem će nastupati Srbija na Svetskom prvenstvu. Tako je ugledni američki sportski list "Atletik" dao svoj sud o opremi u kojoj će nastupati Orlovi.

I odmah da vam kažemo - nismo se lepo proveli. Bavili su se Amerikanci gostujućim dresom Srbije, koji je bele boje sa velikim amblemom na sredini, a dres je dobio peticu na skali koja ide do 10. Samo su SAD, Urugvaj, Argentina i Gana dobili gori rezultat.

- Opet. Puma, šta se to dešava? Neko je mislio da ovaj veliki logotip FIFA kartice izgleda zaista lepo, toliko lepo da su ga stavili na sve dresove koje su pravili za Mundijal - piše Atletik.

Kažu Amerikanci da, barem prema njihovom mišljenju, dres izgleda "jeftino".

- Šta se dobija time? Očigledno da ne stoji dobro ni na jednom dresu, ali iz nekog razloga, bela sa zlatnim rubovima čini da izgleda... još jeftinije? Prava kupovina na veliko iz fudbalske prodavnice vaše nedeljne lige - navodi Atletik u svom tekstu.

Najviše ocene dobili su Belgijanci, Japan, Južna Koreja i Vels - devetke.

Video: Veljko Nikolić objasnio zašto je poklonio dres navijaču Trabzona: Pogodio sam ga loptom u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA