≫ 

Piksi citirao Aleksandru Prijović na pitanje o Mitroviću i Vlahoviću: Nije kome je rečeno, nego kome suđeno je

Selektor sa puno samopouzdanja govori pred odlazak u Katar

  • 8

Selektora Srbije Dragan Stojković tačno u podne u bazi fudbalera u Staroj Pazovi počeo je obraćanje novinarima pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

Selektor Stojković odmah otkrio stanje povreda Vlahovića i Mitrovića i oduševio prisuten citatom pevačice Aleksandre Prijović.

- Što se tiče stanja Mitrovića i Vlahovića, nijedan trener ne voli kada mu igrači ne igraju ili su odsutni zbog povrede. Očigledno je da su oni jedan duži period van tima. Ono što je dobro je to da ja čvrsto verujem da će oni biti spremni. Radimo na tome.

- Ima jedna pesma od Aleksandre Prijović koja kaže "Nije kome je rečeno, nego kome suđeno je". Ja se nadam da će biti sve u redu, a i ako ne bude, naćićemo rešenje. Zato sam ja ovde, da pronalazim rešenja, koja nekad mogu da budu lakša, nekad teža. Sasvim spokojno odlazimo u Katar sutra, da pokažemo da Srbija može da odigra onako kako želi. U narednim danima ću se verovatno više družiti sa doktorima, a ako mi verujete, igrače još nisam video. Nadam se da su obavešteni da danas treba da dođu. Oni su imali obaveze juče, igrali su utakmice. Što se zdravstvenog stanja tiče bilo je određenih problema i problemčića, ali ima još vremena do te prve utakmice. Ne mislim na utakmicu sa Bahreinom, ona je totalno nebitna. Mislim na onu 24. novembra, protiv Brazila. Srbija će izaću u najjačem mogućem sastavu, a koji će to biti, to ćemo videti. Nemam dilemu, s obzirom na mentalitet igrača, pogotovo Mitrovića i Vlahovića, da će oni dati sve od sebe da budu na raspolaganju, a da li će igrati ili ne, to ćemo videti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    14. novembar 2022 | 13:03

    E još kad to ne bi bila stara srpska izreka koju je ta neka pevaljka opevala

  • Cinjenicno stanje

    14. novembar 2022 | 12:30

    U startnoj postavi nema igraca koji je ponikao u Zvezdi. Deluje neverovatno cak i kao laz ali uverite se i sami. VMS(Vojvodina), Veljkovic(Bazel), Pavlovic(Partizan), Milenkovic(Partizan), Lukic(Partizan), SMS(Vojvodina), Kostic(RadnickiKG), Zivkovic(Partizan), Tadic(Vojvodina), Vlahovic(Partizan) i Mitrogol najbolji srpski reprezentativac svih vremena naravno iz Partizana.

  • Darjan Indijanac

    14. novembar 2022 | 12:37

    Ovo je Grandov i Zvezdin selektor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA