≫ 

Mitrović napustio trening Orlova! Pitali smo ga da li će biti spreman, odgovor će obradovati sve

Bilo je mnogo polemike oko toga kako napreduje oporavak fudbalera Fulama

  • 9

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi pred put u Katar, gde će od nedelje krenuti Svetsko prvenstvo u fudbalu na kojem će naša selekcija u grupi igrati protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Mnogo se priča o aktuelnom stanju Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića, koji nisu nastupili za Juventus i Fulam na poslednjim susretima u prvenstvu Italije i Engleske pred okupljanje reprezentacije.

I jedan i drugi su imali problema sa povredama, polemisalo se da li će uopšte biti spremni za Katar i da li će moći da pomognu našem timui već na susretu sa Kariokama, koji je na programu 24. novembra od 20.00 časova.

Ekipa portala Telegraf.rs je danas boravila u Staroj Pazovi, gde je ujedno posetila i trening reprezentacije, gde je Aleksandar Mitrović posle pozdrava sa saigračima na centru terena napustio trening i otišao u svlačionicu.

Naš novinar na licu mesta pitao je Alekandra Mitrovića da li će biti spreman za nastup u Kataru, a dobio je i kratak, ali vredan odgovor.

- Pa, tu sam! - rekao je Mitrović.

Video: Piksi o Mitroviću: On će ići na Mundijal i bez noge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ vuk

    14. novembar 2022 | 19:06

    zagrmece mitrogol iu kataru...!

  • Verovali ili ne

    14. novembar 2022 | 21:26

    U startnoj postavi nema igraca koji je ponikao u Zvezdi. Deluje neverovatno cak i kao laz ali uverite se i sami. VMS(Vojvodina), Veljkovic(Bazel), Pavlovic(Partizan), Milenkovic(Partizan), Lukic(Partizan), SMS(Vojvodina), Kostic(RadnickiKG), Zivkovic(Partizan), Tadic(Vojvodina), Vlahovic(Partizan) i Mitrogol najbolji srpski reprezentativac svih vremena naravno iz Partizana.

  • Mijat

    14. novembar 2022 | 18:49

    Pa ako njih dvojica nisu spremna onda imaju zamenu Kataija ili Ivanica a tu je Pešice može i Ben pošto ima nas pasos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA