≫ 

Zaboravite Mesija, Ronalda i Levandovskog, ovo su trojica najskupljih igrača na Mundijalu

Podsetimo, nema ni Halanda...

  • 3
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Svega nekoloiko dana ostalo je do početka Svetskog prvenstva u Kataru gde ćemo gledati žestoku borbu između najboljih fudbalera sveta!

Ono što je zanimljivo kada je u pitanju ovaj Mundijal jeste to da Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi i Robert Levandovski više nisu trojica najskupljih fudbalera koji će se takmičiti u Kataru.

U odsustvu Erlinga Halanda (170 miliona), jer se Norveška nije plasirala na SP, najskuplji igrač na Mundijalu biće Kilijam Embape čija je vrednost 160 miliona.

Na drugom mestu nalazi se Vinisijus Žunior čiji Brazil će igrati sa Srbijom u grupi, dok je na trećem mestu as Mančester sitija i reprezentacije Engleske Fil Foden koji vredi 110 miliona.

Iza njih je nekoliko igrača čija vrednost je 100 miliona. Izdvajaju se urugvajac Fede Valverde, Džad Belingem, Nemac Džamal Musaila, kao i Pedri koji nastupa za Siti i reprezentaciju Španije.

Katar grupe, Svetsko prvenstvo 2022 Printskrin: Twitter.com/FIFAWorldCup

Video: Orlovi sleteli u Bahrein, svi žele sliku s njima: Šeici poručili Mitroviću da mora da da gol Brazilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmmmm

    15. novembar 2022 | 17:51

    Anri Figo Zidane Ronaldo R9 Ronaldinjo Robero Karlos Viera Toti Vijeri G Batistuta Del pjero Ovo je samo vrh ledenog brega. Poenta je klliko bi oni kostali danas? Koliko je fudbal bio fudbal?

  • Greška

    15. novembar 2022 | 20:57

    Pedri igra za Barselonu ja misli 😂

  • Zbirno

    16. novembar 2022 | 08:53

    Niko od njih ne vredi te pare...svi zajedno ne vrede ni delić tih para.Cirkuzanti,gladijatori ili kako god,sportisti koji zabavljaju narod,znači ZABAVLJAJU narod svojim poslom ne zasluzuju svi zajedno cifru koju samo jedan, bilo koji od njih dobija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA