≫ 

Navijačice koje i dalje pamtimo: Poljakinje pravile šou na tribinama, Hrvatica se sprema da "zapali" i Katar

S velikim nestrpljenjem se čeka pogled na tribine u Kataru

  • 10
Navijačice Foto: Profimedia, Printskrin: Instagram/knolldoll/martabarczok.official

Kako se početak Svetskog prvenstva polako približiva, tako raste i bojazan fudbalske javnosti da ćemo u Katari biti lišeni atraktivnih navijačica koje su godinama unazad "uveseljavale" velika takmičenja!

Razlog za to su određena ograničenja Katara kao zemlje, ali i nešto teža logistika kada je u pitanju dolazak u ovu azijsku državu.

Neke od njih su već najavile da će doći na Mundijal, kao što je Hrvatica Ivana Knol, mada je, s druge strane, tužna vest to što MIS EURO 2016 Marta Barcok sprečena da bodri selekciju Poljske.

I Ivana i Marta su navijačice koje su obeležile prethodna takmičenja, a Poljakinja je pored EP u Francuskoj bila u centru pažnje i na SP u Rusiji kada je pred meč Srbije i Brazila priznala da će navijati za Orlove.

Video: Najvrelija navijačica se u Majamiju sprema za Mundijal: Ivana meša i uvija kukovima u kupaćem

Hrvatica je, pak, posle Mundijala u Rusiji svoju popularnost nadogradila na Evropskom prvenstvu prošle godine. Na prethodnom, koje je održano 2016. u Francuskoj, pažnju je svojim bujnim poprsjem privukla i Albanka Rike Roci.


Video: Šahovnica se uvukla u pozadinu: Hrvatska navijačica objavila nikad vrelije snimke, mrda napred nazad

Kada je u pitanju Mundijal u Rusiji, na njemu je popularnost stekla još jedna poljska navijačica čije ime, doduše, nije otkriveno ni dod anašnjeg dana. Međutim, njen lik i te kako mnogi pamte.

Tokom EP 2016. godine na tribinama smo videli i Erjonu Sulejmani, bivšu suprugu švajcarskog reprezetativca Blerima Džemailija. I Erjona je bila u užem izboru za MIS EURO, a svog supruga bodrila je i 2018. protiv Srbije.

Video: Bivša žena fudbalera Švajcarske pozirala bez grudnjaka

Nikako ne smemo da zaboravimo ni prvi dekolte Mundijala u Rusiji - Ivonelis Gonzales. U pitanju je belgijska navijačica koja ima venecuelansko poreklo, a svojevremeno je dala i intervju za Telegraf.

- Rođena sam u Venecueli, a kako moja selekcija nije na prvenstvu jedan od favorita mi je Belgija. Moram da istaknem da je ovo moj drugi Mundijal koji posećujem. Bila sam u Brazilu i na oba prvenstva mi je prelepo. Rusija je neverovatna, kao i Crveni trg koji je fantastičan, baš kao i ovdašnja hrana.

Video: Najpoznatija navijačica na svetu se namestila da se snima, a grudi joj non-stop ispadale: Muke su to

Naravno, kada govorimo o navijačicama sa velikih takmičenja, prva asocijacija nam je legednarna Paragvajka Larisa Rikelme od koje je 2010. godine sve i krenulo. Trenutno je u "penziji" kada je u pitanju tribina, ali i dalje izgleda atraktivno.

Video: Argentinska navijačica ostavlja bez daha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neverovatno 👀👀

    16. novembar 2022 | 11:53

    U startnoj postavi nema igraca koji je ponikao u Zvezdi. Deluje neverovatno cak i kao laz ali uverite se i sami. VMS(Vojvodina), Veljkovic(Bazel), Pavlovic(Partizan), Milenkovic(Partizan), Lukic(Partizan), SMS(Vojvodina), Kostic(RadnickiKG), Zivkovic(Partizan), Tadic(Vojvodina), Vlahovic(Partizan) i Mitrogol najbolji srpski reprezentativac svih vremena naravno iz Partizana.

  • Dzoni

    16. novembar 2022 | 14:05

    Knol bez premca!

  • eeee

    16. novembar 2022 | 20:23

    A dal‘ ce smeti ove sojke da se ovako gole javno ,,krece,,u Kataru🤔🤔🤔Mozda samo u ,,cetiri zida,, sa Arapima!Al‘ jbg.pametne zene-spojile lepo i korisno 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA