Radonjić: "Nadam se da će Mitar slagati Brazilce kao što to radiji u Mafiji"

Poručio je as Torina da je saigraču Rodrigezu rekao da je gotov na SP

  • 0
Nemanja Radonjić Foto: MN Press

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić jedan je od 11 fudbalera iz Serije A koji su se našli na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Krilni ofanzivac Torina će otuda imati priliku da se u Kataru "namerači" na mnoge rivale s kojima se susreće i u italijanskom šampionatu, a među njima će biti i pojedini saigrači.

- Rikardo Rodrigez je jedan od najiskusnijih u reprezentaciji Švajcarske, moguće je da ćemo biti direktni rivali na terenu. Šalio sam se njim, rekao sam mu da je gotov. Priznao mi je da ne voli da igra protiv mene ni na treningu. Cenim ga kao igrača, ima odličnu tehniku za jednog defanzivca, ume da iznese loptu i često u Torinu gradimo akcije koje počinju od njega - rekao je Radonjić, a prenosi zvaničan sajt FSS:

- Često sam ovih dana pričao sa klupskim drugovima iz Torina na temu Mundijala. Vlašiću nikako nije jasno kako to da uvek imamo fenomenalne igrače, a nikada ništa nismo napravili na velikom takmičenju. Možda je sada pravi trenutak.

Osvrnuo se Radonjić i na atmosferu u timu, odnosno na to što ostali saigrači slobodno vreme provode uz jednu društvenu igru.

- Iskreno, ja ne učestvujem jer ne volim te društvene igre, ali obavezno stojim sa strane i pratim šta se dešava. Zanimljivo mi je da vidim ko se najviše nervira. Recimo, u Mafiji je poenta da se dobro slaže. Pošto je Mitar obično među najboljima, nadam se da će umeti da slaže i Brazilce na terenu. A posle toga Kamerunce i Švajcarce.

Video: Prvi trening reprezentacije Srbije u Manami

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA