≫ 

Ovako izgleda kad se Srbi zaigraju: Surova dominacija Tadića i Vlahovića

Srbija dodala gas u drugom poluvremenu

  • 8
Fudbalska reprezentacije Srbije Srbrija - Bahrein Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbalska reprezentacija Srbije igra jedini pripremni meč pred Svetsko prvenstvo u fudbalu, a protivnik od 16.30 je selekcija Bahreina.

Nakon nešto mirnijeg završetka prvog poluvremena, "Orlovi" su dodali gas u nastavku i ekspresno došli do novog vođstva. Svega minut je bio dovoljan da izabranici Dragana Stojkovića Piksija postignu dva pogotka protiv nemoćnog protivnika.

Osveženje "Orlovima" je doneo ulazak Dušana Vlahovića, koji je direktno učestvovao kod oba pogotka, uz već raspoloženog Dušana Tadića..

Igrao se 50. minut, kada je Vlahović poslao sjajan pas za Tadića, koji je primiro loptu, ušao u kazneni prostor i "opalio" u dalji ugao, pored nemoćnog golmana domaćih, za potpuno zasluženo vođstvo našeg tima.

Samo minut kasnije, zamenili su uloge Tadić i Vlahović, pa se tako kapiten Srbije našao u ulozi asistenta, a mladi napadač pogodio. Nakon prave opsade šesnaesterca domaćih, Ilić je odigrao za Tadića, koji je demonstrirao magiju i petom uposlio Vlahovića, a ovaj bez većih problema zakucao loptu u bliži ugao.

Video: Piksi citirao Prijovićku na pitanje o Mitroviću i Vlahoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 321

    18. novembar 2022 | 18:30

    I na kraju, Vahovic asistira Jovicu i on postize gol..Znaci odusevljen sam igrom i asistencijama Vlahovica. Dve asistencije i sam je postigao gol..Bravo.

  • Portube

    18. novembar 2022 | 19:00

    Videcemo sa Brazilom kada nas spuste na zemlju

  • Djape

    18. novembar 2022 | 18:03

    Dule ⚫⚪ dete. A gde je lukica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA