Selektor Bahreina oduševljen Orlovima: "Može da bude i finale, polufinale..."

Srbija je napadala od početka do kraja meča

  • 15
Fudbalska reprezentacije Srbije Srbrija - Bahrein Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbalska reprezentacija Srbije uspešno je odigrala pripremni meč pred Svetsko prvenstvo u fudbalu, pošto je savldala Bahrein sa 5:1.

Posle meča, selektor Bahreina Heli Souza je pohvalio igru Orlova.

- Veoma sam ponosan na moje igrače. Fantastično prvo poluvreme su odigrali. Na početku drugog smo imali problema da se priviknemo na promenu u igri protivnika. Patili smo jedno vreme. Ali i kada smo gubili imali smo situacija u kojima smo mogli da se vratimo na 2:3. Moramo da gradimo kapacitet da možemo da odigramo celu utakmicu kao prvih 45 minuta. Trenutno imamo limit, posebno kad je ovakav intezitet - istakao je on i dodao:

- U jakoj su grupi, Brazil je tu, ne pratim sve ekipe detaljno. Ali, Srbija je jak tim. Dugo rastu. Dugo igraju zajedno. Imaju kapacitet da prođu grupnu fazu. A posle? Može da bude finale, može da bude i pre finala, može i pre toga… – zaključio je Souza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    18. novembar 2022 | 20:36

    Mnogo se dize reprezentacija u nebo a daj boze da prodju grupu,tako to ide kod nas... tako bese i sa kosarkasima i na kraju BRUKA

  • kim

    18. novembar 2022 | 19:35

    Sto se dizu usi, ne letite visoko moze brzo da se spustite.

  • WTF

    18. novembar 2022 | 23:07

    Bolju ekipu odavno nismo imali zajedno sa selektorom, napadači top, samo da nam se ne desi neki kiks kao što nam se dešava deceniju, dve unazad i prolazimo grupu lagano, a za dalje? Videćemo... Verujem u ovu ekipu, a trebali bi svi... Mnogo je hejtera, a ne vidim razlog. Srećno i neka bude 2:2 sa Brazilom, pa ćemo lakše..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA