≫ 

"Obratite pažnju na Srbiju": Evo šta mediji u Brazilu pišu posle ubedljive pobede Orlova

Pobeda od 5.1 protiv Bahreina je odjeknula

  • 15
Brazil o Srbiji Foto: MN Press/Marko Metlaš, ge.globo.com, uol.com.br, nsctotal.com.br

Fudbalska reprezentacija Srbije uspešno je odigrala pripremni meč pred Svetsko prvenstvo u fudbalu, pošto je savldala Bahrein sa 5:1.

Ova pobeda Orlova odjeknula je sve do Brazila, pa tamošnji mediji sve više "hvale" i upozoravaju na igru izabranika Dragana Stojkovića Piksija. Tako, portal globo.com donosi naslov: "Srbija razbila Bahrein u poslednjem "treningu" pred Brazil. U teksu, oni dodaju: "Brazilci, obratite pažnju" i navode da su Dušan Tadić i Dušan Vlahovići bili najbolji pojedinci na meču. Uz to, ističe se i da na terenu nije bio Aleksandar Mitrović, kao i to, da će biti spreman za meč protiv Brazila, što poziva na dodatni oprez.

Takođe, riopreto.dlnews donosi naslov: "Rival Brazila, Srbija računala na maestralnog Vlahovića i razbila Bahrein". Oni ističu uticaju Vlahovića na igru Srbije.

I uol.com ističe da je "Srbija spremna za Brazil". Uz to, oni se pozivaju i na medije u Španiji koji su "bolje upoznati" sa mogućnostima njihovog rivala na Mundijalu. I u tekstu ističu da je "Srbija opasan rival, koji igra po sistemu selektora Dragana Stojkovića Piksija".

Sve u svemu, pobeda Srbije prošla je, i te kako zapaženo, pred početak Svetskog prvestva.

Da podsetimo, meč Srbije i Brazila igra se 24. novembra od 20 sati.

Video: Sportcast Telegraf #SO1: Pa dobro, sigurno: Fuca, katar i još ponešto - gost Marko Đurovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZoxiNS

    18. novembar 2022 | 22:28

    Otisli smo u Katar pobedom na Portugalijom. Dovoljno za mene. Vi ste vec sampioni. Svaka pobeda u Kataru je samo bonus. Puno uspeha momci. Cak iako ne pobedite nijednu, necu bista lose reci za vas. Napokon tim vredan price, a ne menadzerski tim. 👏👏👏

  • Marko

    18. novembar 2022 | 22:01

    Setite se finala reprezentacija U21 protiv Brazila!!! Demorilara ih je Srbija sa nekim bolesnim rezultatom. To je ta generacija samo seniori. Kostic, Tadic....

  • Igor

    18. novembar 2022 | 20:55

    Nemojte da nas hvalite. Da ih mi ne bi kudili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA