Srpska fešta u Kataru je počela: Navijači priredili sjajan doček za Orlove, i Telegraf će im dati vetar u leđa

Euforija raste, još malo je ostalo do četvrtka i susreta protiv Brazila

  • 12
Katar fudbalska reprezentacija Srbije doček Foto: MN Press/Marko Metlaš

Još samo malo! Polako počinjemo da odbrojavamo sate do okršaja između Srbije i Brazila u okviru prvog kola grupne faze Svetskog prvenstva koje se održava u Kataru. Celokupna fešta počinje već sutra susretom domaćina i Ekvadora od 17.00 časova.

A to znači da su i naši fudbaleri danas stigli u Katar, gde će se u naredne dve sedmice boriti za plasman u nokaut fazu takmičenja, a što da ne, i za nešto mnogo veće. Euforija polako počinje da raste, do četvrtka i tih sudbonosnih 20.00 časova imamo još nešto više od 100 sati.

Ekipa Telegafa takođe je stigla u Katar, gde je već na autoputu dočekana spektakularnim bilbordom na kojem je pisalo "Zdravo Srbija" na našem jeziku, kao i na engleskom uz natpis "Hello Serbia". Tročlana ekipa naše redakcije pratiće fudbalere i bodriti ih do pobeda, prvo u grupnoj fazi protiv Brazilaca, Kamerunaca i Švajcaraca.

Po izlasku iz aviona, Orlovi su rešili da "rašire" svoja krila, da skinu sakoe u kojima su krenuli, a gotovo svi su bili sa širokim osmesima na licima.

Kako i da ne budu, navijači su odlučili da im već prve večeri prirede veličanstven doček ispred hotela u kojem će biti smešteni. Kolona automobila sa srpskim zastavama i navijačima koji su uzvikivali ime naše zemlje pratilo je Orlove, a na mestu gde se nalaze smeštajni kapaciteti bilo je nekoliko stotina ljudi.

Svi oni ogrnuti srpskim trobojkama pevali su i veselili se, pružajući fudbalerima pozitivnu energiju i dodatnu motivaciju.

Sada već definitivno možemo da kažemo - dajte taj Katar! Neka počne Svetsko prvenstvo!

Video: Mitrović: Znaš koliko me briga šta pričaju Brazilci? Da li lete? Možemo sa bilo kim:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zabrinuti

    19. novembar 2022 | 19:25

    Ovako je bilo i sa košarkašima,kako se završilo svi znamo.....

  • justice for targeted individuals

    19. novembar 2022 | 18:47

    lomimo sve pred sobom!

  • DARKO 100%

    19. novembar 2022 | 19:10

    Srpska truba ce trubiti Katarom,Srbija ulazi u finale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA