Borjan je najslabija tačka reprezentacije Srbije: Bizarna greška stručnog konsultanta na hrvatskoj televiziji

Anton Samovojska brzo je došao u žižu javnosti

  • 9
Milan Borjan, Kanada Printskrin: Live one soccer

Posle pobede Katara protiv Ekvadora na otvaranju Svetskog prvenstva (0:2), na Hrvatskoj radioteleviziji emitovana je posebna emisija posvećena Mundijalu u kojoj je između ostalog reči bilo i o šansama selekcije Srbije.

Gosti su bili stručni analitičari, Anton Samovojska i Tomislav Ivković. Međutim, ovom prvom se potkrala jedna velika i bizarna greška. Rekao je da je Srbija sjajna reprezentacija, a da je naslabija tačka golman - Milan Borjan?!

- Piksi je bio takav fudbaler. Samouveren i hrabar. Srbija ima mnogo dobrih igrača. Vlahović, Mitrović, Kostić... Imaju Tadića, imaju prekrasnih igrača. Jedina slaba tačka im je golman, to je problematično. Njihov golman, Borjan - rekao je Samovojska na HRT-u, a prenosi portal Index.

Svi u studiju su se u momentu zbunili. Voditelj, Ivan Dorijan Molnar je primetio da Borjan brani za Kanadu, na šta se Samovojska "brecnuo".

- Jao, ovaj, kako se zove golman Srbije... - zapitao se Samovojska, a Ivković se nadovezao da Orlovi imaju dva golmana od kojih jedan brani i ima dva prezimena.

Srbija je, naravno, na Mundijal povela tri golmana - Marka Dmitrovića, Predraga Rajkovića i Vanju Milinković-Savića. Naravno, Borjan je golman Kanade, koja se inače nalazi u grupi sa Hrvatima na Svetskom prvenstvu.

Video: Bilo bi lepo da Borjanu u 1/4 finalu damo 3 komada i pokažemo ko je ko: Eraković o obavezama tima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mili

    21. novembar 2022 | 07:48

    Borjan je super golman steta sto ne moze braniti za Srbiju.Hrvati ga meze zato sto je krajisnik iz Knina

  • Mile

    21. novembar 2022 | 08:17

    E to su ti ,,stručni konsultanti "analizira golmana a ne zna ni ko brani.....baš se pripremimo za analizu,svaka mu čast!!!!!!!

  • 123

    21. novembar 2022 | 08:11

    Pritom Borjan nije najslabija tacka sigurno,macka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA