≫ 

Spektakularna podrška Orlovima iz srca glavnog grada: Kula Beograd "zasijala" u znaku Piksijevih ratnika

Fantastične slike stižu sa obale Save iz Beograda na vodi

  • 10

Utakmicom Katar - Ekvador zvanično je otvoreno dugo iščekivano Svetsko prvenstvo u fudbalu, najznačajnije sportsko takmičenje na planeti, na kojem učestvuje i fudbalska reprezentacija Srbije predvođena legendarnim Draganom Stojkovićem Piksijem.

Večerašnjom projekcijom na medija fasadi Kule Beograd našim momcima pružena je snažna podrška da u Kataru ostvare zapažen rezultat.

Nakon velike fudbalske lopte koja je skakutala i približavala se gledaocima, nebo nad Beogradom zasijalo je u bojama crveno-plavo-bele srpske trobojke, a zatim su se na medija fasadi najviše zgrade u regionu redom ukazivali Vanja Milinković-Savić, Predrag Rajković, Marko Dmitrović, Nikola Milenković, Stefan Mitrović i likovi ostalih naših fudbalskih asova.

Istovremeno, na krovu Beograda emitovana je kratka poruka koja oslikava zdušnu podršku srpske javnosti našoj reprezentaciji – Orlovi, srećno u Kataru!

Naša reprezentacija takmičenje na Mundijalu u Kataru započinje utakmicom protiv Brazila 24. novembra, zatim će uslediti meč sa reprezentacijom Kameruna 28. novembra, dok će se treća utakmica u grupnoj fazi odigrati 2. decembra protiv Švajcarske.

Uoči svakog odmeravanja snaga na travnatom terenu sa renomiranim protivnicima, Kula Beograd će odašiljati pozitivnu energiju ka našim momcima u želji da doguraju što dalje na takmičenju i obraduju naciju svojim uspehom.

Video: Navijači Ekvadora nastavili slavlje posle pobede ispred stadiona “Al Bajt.”

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr. Flaming

    21. novembar 2022 | 07:28

    Štednja struje, sto bi se reklo!

  • Mrki

    21. novembar 2022 | 06:42

    Koliko nas to košta?

  • moki

    21. novembar 2022 | 05:36

    Boze daj malo srece ovom naroduu fudbalu..Ali me gazi neki pesimizam da ni grupu proci necemo..Pupu daleko bilo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA