Raport sa treninga Srbije: Sjajna vest kada je u pitanju Kostić, poseban razgovor Piksija i Mitrovića

Piksi konačno može da računa na sve igrače

  • 3

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je svoj drugi trening po dolasku u Dohu, gde će, svi se barem tako nadamo, ostati što duže na Svetskom prvenstvu u Kataru!

Sav fokus Orlova trenutno je na premijernoj utakmici sa selekcijom Brazila (četvrtak, 20.00 časova), a ono što može da raduje, sudeći po kadrovima sa ovog treninga, jeste to da će selektor Dragan Stojković imati sve igrače na raspolaganju jer je Filip Kostić, za razliku od nedelje kada je radio individualno, trenirao sa ekipom.

Prema saznanjima Telegrafa koji je na licu mesta, Kostić je tokom dana uradio magnetnu rezonancu i u međuvremenu je dobio dozvolu medicinskog tima da radi zajedno sa saigračima.

Kao i inače kada su u pitanju velika takmičenja, trening reprezentacije Srbije bio je otvoren za javnost samo 15 minuta, a za to vreme smo videli osmehe na licima reprezentativaca.

Pre samog početka, trojica golmana Orlova su bili i te kako raspoloženi da oprobaju svoje udarce iz daljine, a njihovo mesto "zauzeo" je nakratko Strahinja Pavlović.

Nedugo nakon što je Stojković održao kraći sastanak sa grupom na centru terena, fudbaleri su imali kratko zagrevanje, a potom su se podelili u nekoliko grupa gde su po trojica vežbali određene taktičke zamisli.

Tom prilikom Stojković je imao i poseban razgovor sa Aleksandrom Mitrovićem kog je izdvojio sa strane i objašnjavao mu određene ideje tokom kratke pauze za odmor.

Srbija će svoj naredni trening odraditi u utorak popodne, s tim da će on biti zatvoren za javnost. Logično, pošto neke stvari prosto moraju da se sakriju.

(Izveštači Telegrafa iz Katara: Zorica Radulović, Mario Marić i Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Вук

    21. novembar 2022 | 18:50

    Момци, браћо Срби само паметно и без преиурањене "еуфорије", ДОБОЉНО ЈЕ САМО ДА ИГРАТЕ ФУДБАЛ!!!

  • ...

    21. novembar 2022 | 18:10

    Ajmo momci da dobijemo Brazil,samo hrabro

  • Milena

    22. novembar 2022 | 06:24

    Naprijed momci ….Neka vam u cetvrtak Bog i Sv.Stefan Decanski budu na pomoci…A mi ce mo se moliti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA