Astrolog predviđa: "Srbija sigurno ide dalje, protiv Brazila će sudije biti na njihovoj strani"

Evo šta kažu zvezde

  • 2
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Poznati astrolog, Jelena Đokić gostovala je danas na televiziji K1 i dala je predviđanje šta bi na osnovu zvezda i planeta moglo da se dogodi reprezentaciji Srbije na Mundijalu u Kataru.

Ona smatra da se prolazak ne dovodi u pitanje.

- Orao je u simbolici Jupitera što je znak Strelca. Naši Orlovi su zaista odleteli i daće sve od sebe. Ceo period pogoduje toj energiji. Napravila sam jednu rekapitulaciju, da vidimo ko je šta u našoj reprezentaciji. Piksi je Riba sa čak pet planeta u znaku Riba i zanimljivo je da ima Mesec na fiksnoj zvezdi koja mu je donela slavu i to da zauvek ostane zapamćen. Miljenik je Bogova. To je prisutno i u Gudeljevom horoskopu. Nemam tačna vremena njihovog rođenja, ali na osnovu uopštenih aspekata, Gudelj i Tadić bi prilično mogli da zablistaju, a i Jović bi mogao dosta da doprinese. Piksi ima retrogradni Mars u znaku Device. On je jedan temeljan čovek, fokusiran, njegova energija je usmerena ka cilju i za njega odustajanje nije opcija. Jedino što ga malo „trese“ je kvadrat sa retrogradnim Marsom u znaku Blizanaca. Ako ima utisak da je njemu zakočena energija, treba samo da pusti momke da rade najbolje što mogu.

Astrološkinja je na televiziji K1 otkrila da u našoj fudbalskoj reprezentaciji najviše ima Vodolija.

- Čak šest igrača je rođeno u tom znaku, a imamo ih četvoricu u znaku Riba i četvoricu Škorpiona. Ovaj period zapravo i jeste naročito pogodan za one rođene u znaku Riba i Škorpiona, i svi momci koji imaju Sunce u ovim znacima će zablistati na terenu – kazala je Jelena Đokić, a onda se nadovezala:

- Pripremila sam i tri karte za dane kada će naša reprezentacija igrati mečeve. Sportsku astrologiju gledamo drugačije od natalne, gledamo datum, vreme i grad gde se igra meč. Kroz aspekte se gleda ko je favorit. U slučaju meča Brazil-Srbija, Brazil se gleda kroz prvu kuću, a Srbija kroz protivnika, dakle sedmu kuću. Ako imamo meč Srbija - Švajcarska, onda je obrnuto. Kada ukrstimo sve te aspekte i izračunamo ko je favorit, a ko nije, ono što je definitivno izvesno je da idemo dalje, prolazimo grupu. Za dalju prognozu ne mogu ništa konkretnije da kažem, jer nemam vreme kada će se igrati utakmice.

S apsekta astrologije, Jelena Đokić je kazala da će igrači Brazila biti skloni „prljavoj“ igri.

- Dosta će se „muljati“ i sudije će biti na njihovoj strani. Iako oni jesu favorit, naša reprezentacija bi i te kako mogla da iznenadi i prezentuje nešto novo. Da budu originalni. Svi su navikli na Brazil, ali niko nije navikao na nas. Imam dobar osećaj, videćemo nešto novo i drugačije – kazala je Jelena Đokić.

Video: Lazović: Imaš 30 godina, izgubiš takav meč i misliš da nikada nećeš otići na veliko takmičenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki Lu

    22. novembar 2022 | 17:18

    Astrologe nije ti to kombinacija zvezdica i ja

  • DZG Rudeš

    22. novembar 2022 | 19:16

    Ovo treba stavit na pdf format i forwardat svim predsjednicima država koji su sudionici ovog fudbalskog iventa...Brazilci: "Kaže neka Jeca da njihovog selektora Pišija trese retrogradni Merkur i nečiji blizanci..."..."Ne čita se 'Piši' nego 'Piksi'..."Ne razumem se u karte..."..."Zato sam te uvek drao u pokeru..."..."Čitam nešto njihovu štampu, i mislim si..."..."Ti znaš da čitaš??"..."..."Pa nisam odrastao u faveli kao ti..."..."Bar se nisam tada nikog bojao...."..."E, kad smo već kod toga, ovih se bojimo..."..."S kim ono igramo?..."...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA