Brazilci tvrde: Ovo je startna postava koja će igrati protiv Srbije!

Ovaj tim dolazi od najuticajnijeg brazilskog lista "Globa"

  • 10
Ričarlison, Nejmar, Paketa, Fudbalska reprezentacija Brazila Foto: Profimedia

Svetsko prvenstvo u Kataru je naveliko krenulo, dok se s velikim iščekivanjem očekuje meč Srbije i Brazila. Samo dva dana pred ovu utakmicu, stigla je potvrda od "Globa", najuticajnijeg tamošnjeg medija, kojih 11 je Brazil odabrao za ovu utakmicu.

Poveo je selektor Brazila u Katar voema moćan sastav, 26 igrača od kojih se ne zna ko je u ovom trenutku na boljoj poziciji, no, čak ni to nije poljuljalo nadu Orlova.

Sada, 48 sati pre meča, uticajni brazilski list "Globo" objavio je najverovatniji sastav Brazila za meč sa Srbijom, koji izgleda ovako.

Na golu je Alison, odbrambenu liniju čine Danilo, Markinjos, Tijago Silva i Aleks Sandro. Ispred njih će delovati Kazemiro i Lukas Paketa, dok je napad poprilično moćan - Rafinja, Nejmar, Vinisijuj Žunior i Rišarlison.

Naravno, ima prostora za promene u ovom meču, međutim, Globo ističe da će Tite najverovatnije odabrati ovih 11 za prvi meč na Mundijalu u Kataru

Video: Ðuričić i Gudelj: Ako su mogli Saudijci, možemo i mi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    22. novembar 2022 | 17:30

    Popusice te kao argentina, Srbijaaaa

  • Gg

    22. novembar 2022 | 17:29

    Ma mogu i Ronaldinja i Ronalda da stave, džabe Im, Srbija će dobiti.

  • N

    22. novembar 2022 | 18:17

    Protiv Brazila lagano, gledati da se ne izgubi, a pokusati iskoristiti neki kiks da se proba i pobeda. Protiv Kameruna i Svajcarske su kljucne utakmice, pustite Brazil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA