≫ 

I Maroko ima podršku atraktivnih navijačica za meč sa Hrvatima, pogledajte njihove fotke sa stadiona

Veliki broj marokanskih navijača stigao je na Mundijal

  • 2
Navijači, Hrvatska - Maroko Foto: Telegraf.rs - Dušan Uštević i Mario Marić

Iako je napolju bilo "paklenih 300 stepeni"neposredno pred meč Hrvatske i Maroka ispred stadiona smo videli ogroman broj navijača obe selekcije koji su napravili sjajnu atmosferu.

Kao što smo već i pisali, naravno da je Ivana Knol svojim bujnim dekolteom privukla veliku pažnju i zasenila sve na stadionu "Al-Bajt", ali daleko mod toga da i Maroko nije imao svije predstavnice kada su u pitanju atraktivne navijačice.

Obučene u svojoj tradicionalnoj zeleno-crvenoj boji, Marokanke su pozirale pred kamerama Telegrafa i poručile su da su ubeđene u pozitivan ishod svoje selekcije na ovom Mundijalu, odnosno da Lavovi mogu da prođu grupu.

Ono što je svakako zanimljivo jeste to da sus e marokanski i hrvatski navijači međusobno družili i koristili su svaki mogući trenutak da to ovekoveče zajedničkim fotkama.

Kada je u pitanju sama atmosfera na stadionu, vredi pomenuti da su fanovi Maroka u dosta većem broju i da su pravili strašnu atmosferu, ali Hrvatska s druge strane može da se pohvali da u "svojim redovima" ima buduću Mis Mundijala čije fotke možete pogledati ispod:

Video: Zgodna Hrvatica napravila haos ispred stadiona: Svi su hteli da se fotkaju sa njom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA