Karić Orlovima poželeo medalju: "Veru nam daju ekspert Piksi i naši momci koji igraju sa puno elana"

"Momci, verujemo u vas, vašu želju i volju da obradujete naciju, da pobedi kvalitet, srčanost, požrtvovanost i ljubav prema Srbiji"

  • 2
Dragan Stojković Piksi, Bogoljub Karić Foto: Tanjug/Rade Prelić, Tihomir Simić

Uoči početka Svetskog prvenstva u fudbalu povodom nadmetanja u "najvažnijoj sporednoj stvari na svetu" oglasio se biznismen Bogoljub Karić poručujući srpskim reprezentativcima i selektoru reči podrške. U javnom obraćanju poželeo im je slavan povratak kući, sa medaljom.

- Uskoro počinje, po mnogima najznačajniji i najvažniji događaj u svetu sporta. Naš dragi prijatelj Piksi, predvodi velike zvezde fudbala, kako u zemlji tako i svetu.

Svaki igrač Orlova je u vrhunskim evropskim timovima, dokazao umeće i sposobnost da budu ključne karike u jednom Juventusu, Torinu, Fulamu, Ajaksu, Fjorentini, Samdoriji, Laciju i drugim velesilama fudbala.

Koliko naši momci igraju sa puno elana, volje i sa velikom željom da budu pravo iznenađenje, toliko i trenerski ekspert kakav je Piksi, daje nam veru da će se naš tim vratiti sa medaljom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric)

Momci, verujemo u vas, vašu želju i volju da obradujete naciju, da pobedi kvalitet, srčanost, požrtvovanost i ljubav prema Srbiji.

Bićemo uz vas na svakom meču u svakom trenutku, navijaćemo i bodriti vas.

Srećno, Piksi, Mitroviću, Kostiću, braća Milinković Savići, Tadiću, Vlahoviću, Joviću, Radonjiću i svakom od vas koji predstavljate Srbiju u Kataru - poručio im je u Fejsbuk objavi.

U objavi je postavljen i video snimak koji svedoči o ranijim uspesima naših golgetera.

Video: Mitrović: Znaš koliko me briga šta pričaju Brazilci? Da li lete? Možemo sa bilo kim:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA