≫ 

Piksi se šalio sa brazilskim novinarom, a onda se uhvatio za glavu kada je pomenuo Italiju

Sjajna atmosfera u taboru Orlova

  • 0
Dragan Stojkvoić Piksi Foto: MN Press

Iako fudbalsku reprezentaciju Srbije u četvrtak očekuje meč protiv prvog favorita Svetskog prvenstva, Brazila, selektor Orlova Dragan Stojković Piksi bio je i te kako pozitivan na konferenciji za medije!

Toliko da je imao nekoliko pošđalica koje su izmamile osmehe i srpskih i ostalih novinara koji su izveštavali sa konferencije, a sve je počelo nakon pitanja kolege iz Brazila kom se Stojkvoić uljudno obratio na njegovom jeziku sa nekoliko osnovnih reči.

To kao da je bio signal zua drugog Brazilca da svom maternjem jeziku krenu u komunikaciju sa Piksijem, ali ga je selektor Srbije przo prekinuo.

- Polako, polako, ja znam dosta stranih jezika, ali ne baš sve - našalio se Stojković.

Nekoliko minuta kasnije je govorio o tome koliko je srećan što je uopšte doveo Srbiju u Katar, te se uhvatio za glavu pri samoj pomisli da aktuelni šampion Evrope nije došao ovde.

- Zamislite, Italija sedi kući i gleda televizor. jedna Italija - nije krio Piksi šok kada se prisetio da Azura nema u Kataru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA