Kakav detalj na treningu Srbije: Mitrović hteo da poštedi Kostića, a onda je viđen potez koji hrabri sve!

Filip je odradio pun trening sa ekipom, što je vest koja će obradovati sve navijače

  • 2

Fudbaleri Srbije odradili su u El Arabi trening centru u Dohi svoj poslednji trening pred meč protiv Brazila (četvrtak 20.00), kojim će otvoriti Svetsko prvenstvo.

Orlovi su u dobrom raspoloženju radili pod palicom Japanca Kaucušita Kinošija, pomćnika u stručnom štabu Dragana Stojkovića Piksija, koji je dirigovao treningom.

Ono što je sve medije i navijače Srbije posebno zanimalo jeste da u kakvom je stanju Filip Kostić, za kojeg je Stojković na konferenciji rekao da je pod velikim znakom pitanja zbog povrede koju vuče.

Zbog toga smo se tokom 15 minuta otvorenog treninga fokusirali upravo na Kostića, a ono što hrabri jeste da je radio sa ekipom u punoj snazi.

Snimili smo i interesantan momenat, kada je Kostić trebalo da uđe u krug, gde su bila po tri igrača. Tada mu je u jednom momentu prišao Aleksandar Mitrović, koji se oporavio od povrede, i koji je hteo da uđe umesto njega u krug i poštedi ga dodatnih napora.

To pokazuje da je zajedništvo Orlova na najvišem mogućem nivou.

Međutim, oneki igrači su hteli da i Kostić pruži veći napor i da ostane u krugu, što takođe hrabri, jer je onda utisak da bi mogao da bude spreman i za Brazil.

Na kraju, kao šlag na tortu, viđen je i klizeći start Kostića, kojim je osvojio loptu i napustio krug. Upravo posle tog poteza je i isteklo 15 minuta dozvoljenih medijima da snimaju.

Video: Ohrabrujući prizor sa poslednjeg treninga: Filip Kostić odradio punom snagom, ima nade da zaigra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    24. novembar 2022 | 01:40

    Ubedjen sam da ce Kostic igrati, iako je rovit, i da ce odigrati dobro, cak mislim da ce insistirati kod Piksija da igra, jer verujem da ne zeli da propusti ovu utakmicu ni za sta na svetu, bice to Piksijevo iznenadjenje za Brazilce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA