≫ 

Srbija ili Brazil? Evo šta kažu kladionice pred prvi duel Orlova na Mundijalu u Kataru

brazil je očekivano favorit

  • 25
Alireza Fagani Foto: Denis Tyrin / TASS / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje nastup na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kataru, a protivnik od 20 sati je selekcija Brazila.

Čim je žreb svrstao Srbiju u Grupu G u kojoj se nalaze Brazil, Kamerun i Švajcarska, većina navijača je, prilično iznenađujuće, sa oduševljenjem dočela činjenicu da ćemo ponovo odmeriti snage sa jednom od najboljih selekcija sveta i prvim favoritom za osvajanje prvenstva. Sa druge strane, navijači u Srbiji su "željni" da ponovo na delu vide Orlove protiv švajcarske koja nam jod od Rusije pre četiri godine "duguje".

Tako, i pored toga što je grup G označena kao najteža za prolazak dalje, Srbima, naravno to ne smeta, pa su tako i sami fudbaleri posle pobede nad Portugalom u kvalifikacijama pevali "Dajte Brazil da se igramo".

E sad, želje su jedno, a realnost potpuno drugačija. Toga su svesne i kladionice koje su, očekivano, svrstale Brazil kao favorita u ovom duelu.

Tako Svetske kladionice na pobedu Brazila daju kvotu koja se kreće od 1.40 do 1.50, dok se na pobedu Srbije daje kvota koja se kreće između 7 i 7.70. Za nrešen rezultat kladionice nude kvotu  u rasponu između 4.5 i 4.80.

Po svemu sudeći, kladionice više veruju favoritu Brazilu, a navijačima u Srbiji ostaje da se nadaju da će Orlovi demantovati kladionice i napraviti rezultat poput Saudijske Arabije i Japana koji su slavili u duelima protiv favorizovanih Argentinaca i Nemačke.

Video: Brazilski navijači pred meč sa Srbijom: Očekujemo da ćemo ponovo osvojiti Svetsko prvenstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Negotinac

    24. novembar 2022 | 14:03

    Ko visoko leti, nisko pada. Ali, ko nema snove, nema ni krila. Prema tome, orlovi, samo hrabro. I da izgubite i da pobedite, samo napred. Nije sramota izgubiti od Brazila. Ali bi ga slatko bilo pobediti. Živela Srbija!

  • Краљевић Марко

    24. novembar 2022 | 14:28

    Нека буде борба непрестана.. Срећно вечерас Срби!🇷🇸

  • Gradjanin

    24. novembar 2022 | 14:18

    Da mi veceras pobedimo Brazilce, prodjemo grupu i igramo u polufinalu a nek Brazilci osvoje mundijal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA