≫ 

Pronašli smo pivo u Kataru i popili ga sa Srbima pred Brazil: Račun za turu pića je šokantan u navijačkom raju

Bez obzira na sve, ovim momcima iz Kanade je bilo i te kako drago kada su u pabu videli izveštače Telegrafa u obeležjima Srbije

  • 0

Za njih su kilometri samo tamo “neki broj na satu” kada je u pitanju reprezentacija Srbije, te otuda i ne čudi što su čak iz Kanade “zapucali” do Katara kako bi bodrili Otlove na Mundijalu u Kataru.

Kao i sve prave navijače, našli smo ih u pabu gde su se uz pivo zagrevali za sve ono što ih očekuje u četvrtak veče na stadionu Lusail.

S obzirom na to da su skoro svi u mladosti igrali fudbal, realni su kada su u pitanje šanse Srbije i protiv Brazila i na SP, pa otuda i ne čudi što već sada kalkulišu kada je u pitanju nokaut faza

Već na prvi pogled se vidi da je u pitanju uograna ekipa koju čine Boris Miličić, Sasa Ćulum, Mirko Medić i Goran Budimčić, a ekopa Telegrafa je imala sreću da u baru koji je u potpunosti posvećen fudbalu i Mundijalu naleti baš na njih.

Naravno da su nas odmah zvali na pivo, a ono što nas je šokiralo jesu cene pića. Naime, za jednu turu od šest pinti izdvojili su bukvalno 100 evra.

Uprkos visokom cenama, “Champions bar” u Dohi je bio krcat navijačima širom meridijana, a ono što je svakako zanimljivo jeste to da su mnogi od njih prilazili Srbima i poželeli im sreću protiv Brazila.

Pomenuti momci su u razgovoru za Telegraf poručili j to da se svim srcem nadaju da će Orlovi obezbediti plasman na Mundijal 2026. i da će namo definitivno imati neverovatnu podršku dojaspore.

Video: Navijači Srbije piju pivo u Pabu u Dohi: Brojimo sitno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA