≫ 

Crnogorac u dresu Hrvatske je opet tu, ali sa prelepom Ukrajinkom: Ima i jaku poruku za sve u Srbiji

Ističe da politiku treba ostaviti po strani

  • 19

Pre nekoliko dana, pronašli smo jako simpatičnog momka u dresu Hrvatske pred meč ove selekcije sa Marokancima. Ono što ga je izdvajalo od ostalih jeste to što je bio ogrnut zastavom Crne Gore.

Za Telegraf je prognozirao ishod tog meča i šta očekuje od Srbije, a naša ekipa ga je ponovo pronašla pred susret sa Kanađanima.

Ovoga puta mu je društvo pravila prelepa Ukrajinka, a on je ponovo prognozirao šta očekuje od meča Hrvatske za koju će navijati.

- Za prošli meč sam se razočarao, nije bilo onako kao što sam očekivao, ovoga puta očekujem pobedu Hrvatske, naših komšija, eto makar taj jedan gol, da bude 1:0. Tu je i drugarica iz Ukrajine, navijaće za bratsku, slovensku zemlju. Tu smo da se zabavljamo, nismo ni za kakvu politiku. Studenti smo, Svetsko je prvenstvo.

Pokušavao je da nađe karte za neki meč Srbije, bezuspešno, pa je uputio apel našim navijačima.

- Dodatno sam pokušavao da nađem karte, ali su sve ili rasprodate ili su malo previše skupe za mene kao studenta. Ako mi neko pokloni karte, rado ću doći.

Komentarisao je meč Srbije i Brazila.

- Prvo poluvreme je bilo okej, ali u drugom se desilo ono što se nismo nadali. Iskreno se nadam da će Srbija proći, da pobedi Švajcarsku, to bi valjalo, a protiv Kameruna bi zaista trebalo. Sve najbolje, sva sreća!

Dobio je na popularnosti posle prvog intervjua.

- Mnogi su me drugari kontaktirali iz Crne Gore, pošto čitaju Telegraf. Našli su moj intervju, moram da kažem da su bili oduševljeni, jer nismo govorili o politici. Ljudi smo, volimo se i družimo, to je sve. Drago mi je što im se svidelo, video sam da se nekim čitaocima nije dopalo, ali mladi smo. Nismo opterećeni politikom, tu smo da budemo srećni.

Potom se obratila i prelepa Ukrajinka, a šta je ona rekla i zašto je nosila kanadsku zastavu, pogledajte u videu na početku vesti.

Video: Kanađani obožavaju Borjana, zbog njega prate i Zvezdu: On je legenda, odbraniće penal Hrvatima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    27. novembar 2022 | 16:08

    Daleko im lepa kuća oboma... A o ovom bivšem Srbinu ne treba ni komentarisati. Veru za večeru...

  • Reqlno

    27. novembar 2022 | 16:09

    Cime je on zasluzio ovoliku medijsku promociju?!?!?!?

  • Ajde

    27. novembar 2022 | 16:22

    bježi avetinjo šašava,ne brukaj časne pretke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA