≫ 

"Postao sam kao papagaj": Koju rečenicu je Piksi stalno ponavljao pred meč sa Kamerunom?

Selektoru je bilo žao samo jedne stvari...

  • 0
Dragan Stojković Piksi Foto: MN Press

Malo o reprezentaciji Kameruna, malo o prethodnom duelu sa Brazilom, a malo više o problemima koje fudbalska reprezentacija Srbije ima od samog dolaska u Katar.

Tako se najkraće može opisati konferencija Dragana Stojkovića Piksija pred duel koji Orlovi u ponedeljak igraju protiv Kamerunaca u 2. kolu Mundijala.

A na njoj smo videli da se Stojkoviću koliko-toliko vratio osmeh na lice, te je tokom razgovora sa medijima najviše ponavljao jednu stvar.

- Jedan poraz ne može da poništi sve što smo uradili. Nije sramota izgubiti, ali ponavljam... postao sma kao papagaj... žao mi je što nismo imali sve zdrave igrače na terenu. Nismo imali udarne igle koje bi i te kako bile opasne po gospodu iz odbrane Brazila - jasan je bio Piksi.

Otkrio je selektor još jedan zanimljiv detalj koji donekle objašnjava lošu partiju i poraz od Brazila.

- Protiv Brazila Mitrović je bio na 50 odsto mogućnosti. Vlahović je bio na 30, Kostić je kompletno u autu. To za Srbiju predstavlja veliki problem u napadačkom smislu. Ne kažem da ne bismo izgubili, ali bi napravili puno problema. U to nemojte da sumnjate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA