Hrvati dele broj Sneže Borjan, ona objavila užasne poruke: "Čujem da ti je dragi prodao traktor..."

Mnogo bure podiglo se posle jučerašnje utakmice Hrvatske i Kanade, a sve zbog vređanja navijača iz komšiluka

  • 63
Snežana Borjan, poruke Foto: MN Press / Instagram, Printscreen

Fudbaleri Hrvatske pobedili su sinoć Kanadu (4:1) čime su izbili na prvo mesto svoje grupe i u poslednjem kolu sa Belgijom biće im dovoljan i remi kako bi ostvarili plasman u osminu finala.

Međutim, malo ko priča o rezultatu koliko o gnusnim uvredama koje je pretrpeo golman kanadske selekcije i Crvene zvezde, Milan Borjan od strane hrvatskih navijača.

Oni su juče otišli još jedan korak dalje, pa su objavili i njegov broj mobilnog telefona na mrežama, zbog čega je dobio preko 2.500 poruka od navijača Hrvatske u kojima se proziva, prema njegovom svedočenju.

Ali, navijači Hrvatske se nisu na tome zaustavili. Nekako je u javnost isplivao i broj njegove supruge Snežane, koja je putem Instagrama podelila samo deo odvratnih poruka koje je dobijala od navijača počevši od "Nisam Livaja, ali znam i ja zabiti", pa sve do "Hoće li Milan traktorom do Beograda?", aludirajući na akciju Oluja u kojoj je Borjanova porodica proterana iz Hrvatske.

Poruke, Sneža Borjan Foto: Instagram - Printscreen

Pored toga, na stotine ljudi pokušavale su da upute glasovni ili video poziv ka Snežani Borjan, što možete videti na fotografiji u prilogu. Ona je ispod nje poslala jasnu poruku.

- Ok, pobedili ste, vređali celu utakmicu. Koja je poenta da ste na Fejsbuk izbacili naše brojeve telefona i zovete nas celu noć i šaljete poruke, vređate? Instagrame ste nam blokirali najstrašnijim uvredama. Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom. Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju - poručila je Sneža Borjan.

Video: Najpoznatija hrvatska navijačica poslala poruku Borjanu: Primićeš tri komada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mk

    28. novembar 2022 | 07:43

    E lepo je rekla ovo Borjanova zena, "svako bi slavio pobedu, a vi slavite mrznju" e to je taj problem njihov oduvek bio. Neka si im rekla.

  • BOJAN

    28. novembar 2022 | 07:52

    SAD NAM TI LEPO SNEZO OBJAVI SVE NJIHOVE BROJEVE TELEFONA DA IH SMARAMO SVAKI DAN I NOC PA CE I ONI MORATI DA MENJAJU BROJEVE DAKLE OBJAVI SVE BROJEVE SA KOJIH TE VREDJAJU PA DA VIDIMO KO JE PAMETNIJI IMA PROGRAM KOJI SPAMUJE MORACE DA MENJAJU KARTICE!

  • Mare

    28. novembar 2022 | 10:37

    Da navijaci Srbije kojim slucajem ovo rade nekom hrvatskom fudbaleru i njegovoj zeni,bili bismo momentalno diskvalifikovani sa svetskog prvenstva.Ovo je sirenje verske i nacionalne mrznje u najgorem obliku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA