≫ 

Mitro is not on fire: Neverovatni pehovi našeg napadača protiv Kameruna, povreda, stativa i promašen zicer!

Šta je ovo bilo?!

  • 15
aleksandar mitrović Foto: Tanjug/Ap

Najbolji fudbaleri Srbije dominiraju u prvih pola sata meča 2. kola Grupe G protiv Kameruna, ali nedostaje i onaj važan, nekad i najvažniji faktor da se napravi prevaga - sreća!

Fortuna definitivno nije bila na strani Aleksandra Mitrovića koji je u samo petnaestak minuta pretrpeo jak udarac u nogu, potom je pogodio stativu, a onda i promašio iz situacije iz koje verovatno nikad nije promašio gol!

Već u 1. minutu na Mitra su snažno startovali Kamerunci, bilo je pitanje da li će moći dalje, ali stisnuo je zube i nastavio da kidiše i vrlo brzo postao je glavni protagonosta utakmice. U 11. minutu velemajstorski je "izlomio" čuvara kraj gol-aut linije, ćušnuo loptu ispred sebe, šutirao, ali pogodio stativu!

Nekoliko minuta kasnije još šokantnih momenata po Mitrovića i Srbiju...

Posle karambola pred golom Kameruna, lopta je pala pravo pred noge našem napadaču, situacija za poželeti, ali je Mitar i u toj situaciji bio neprepoznatljivo neprecizan. Tukao je snažno i promašio čitav gol.

Mitro danas nije "on fire"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sa

    28. novembar 2022 | 12:55

    Bez ljutnje na nasu reprezentaciju, ali ruku na srce nismo mi za ovaj sport,,,definitivno treba ukinuti sve finansije u fubdal gde je i najveci kriminal i osvrnuti se na kosarku,,,stvoriti jednu nba ligu u Srbiji...fudbal nije za SRBE,,NIJE..

  • Nexxx

    28. novembar 2022 | 11:55

    Previse sebican danas!!!!

  • Durlanac

    28. novembar 2022 | 12:04

    Raspravlja sa sudijom, promašuje zicer, ne dodaje sms-u za 3:1,statičan....Napolje bre.!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA