≫ 

"Ljuti smo i razočarani, ostaje žal": Gorčina iz reči Milenkovića posle šokantnog remija sa Kamerunom

Blekiju je verovatno najteže, no nije sve gotovo

  • 4
Srbija Kamerun, svetsko prvenstvo u fudbalu Katar 2022 Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije na neverovatan način propustila je da pobedi Kamerun, da ga eliminiše sa Mundijal i sebi širom otvori vrata naredne faze. Umesto da se slavi pobeda, u taboru Orlova je muk posle šokantnih 3:3 iako je sve u jednom momentu delovalo, kod 3:1, da se sa protivnikom poigravamo kao osmaci sa prvacima u dvorištu osnovne škole.

Usledio je veleobrt koji nas je baš zaboleo.

- Imali smo 3:3 i umesto da zatvorimo utakmicu i da bude sve gotovo, mi primamo golove iz naših grešaka. Pala je i koncentracija što ne sme da se dešava u tim momentima. Sve ekipe koje su ovde imaju stvarno veliki kvalitet i svaka greška se skupo plaća. Ostaje veliki žal za utakmicu danas i sigurno smo svi ljuti i razočarani, ali ostaje nam ta poslednja utakmica gde moramo da pobedimo - bili su prvi utisci jednog od tragičara meča Nikole Milenkovića koji je pre oba gola Kameruna lošim postavljanjem omogućio Abubakaru da nas kazni, prvo golom, pa asistencijom.

Sad navijamo za Brazil da pobedi Švajcarsku, protiv koje nam je sada neophodna pobeda za prolaz dalje.

- Naravno, ova je utakmica zavisila od nas, nismo uspeli da pobedimo i ostaje zaista veliki žal. Mislim da smo zaslužili šansama koje smo imali danas da pobedimo ubedljivije. Ali opet greške su nas skupo koštale i na krjau nosimo samo jedan bod.

Video: Postavili smo Japancu pitanje na engleskom, a on odgovara na srpskom: Došao da bodri Orlove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👎👎👎

    28. novembar 2022 | 13:27

    Milenkovic najgori i jedini krivac za 2 gola!

  • Лазар

    28. novembar 2022 | 13:40

    Па ти друже ниси "ни био" на утакмици. Закаснио код оба гола да направи офсајд замку, омађио га њихов врач. Али не клони, духом, имаш шансу да се поправиш а следећој текми. Ипак је то само игра. С вером у Бога, за Крст часни и слободу Златну.

  • Ortodox RS

    28. novembar 2022 | 14:15

    Valjda nam je sada jasno gde pripadamo kada je fudbal u pitanju.Ne znam otkud obraz ovom tipovima da komentarisu ovu bruku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA