Pavlović otkrio detalje svoje povrede i da li će biti spreman za meč sa Švajcarskom

Strahinja veruje da će izaći na teren, a više o tome će se znati posle snimaka

  • 3
Fudbalska reprezentacija Srbije, gol Foto: Tanjug - AP

Fudbaleri Srbije, nažalost, nisu uspeli da dođu do trijumfa protiv Kameruna (3:3) čime su zakomplikovali situaciju oko plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva i moraju da se nadaju neuspehu Švajcarske protiv Brazila večeras.

Naš prvotimac, Strahinja Pavlović, koji je danas postigao i gol, a potom izašao sa terena zbog povrede smatra da njegov odlazak na klupu nije bio presudan.

- Možda to tako izgleda, ali u trenutku kad sam izašao su ubacili još jednog napadača i krenuli ofanzivnije. To su sada neke taktičke greške, za koje mogu da kažem nešto totalno drugo, da smo mogli da se vratimo. Mogli smo nešto drugo da uradimo, takav je bio momenat, dve kontre, oni su obe šanse iskoristili, prosto neverovatno. I ne znam, videćemo...

Kaže da je ovo moguće i na najvišem nivou, da se jednostavno tako skockalo.

- Ne znam, moguće je. Ali jednostavno, fudbal je takav, morali smo da damo još jedan da završimo utakmicu. Prosto je neverovatno, ali dešava se i na najvišem mogućem nivou.

Glave su vruće, o Švajcarskoj još nije bilo reči...

- Nismo još, glave su nam vruće, treba da odmorimo i prespavamo, da sačekamo ishod meča Švajcarske i Brazila i da se pripremamo za sve to. Borićemo se i pokušaćemo da ispravimo sve to.

Fudbalska reprezentacija Srbije, gol Foto: Tanjug - AP

Smatra Pavlović da će biti spreman za duel sa Švajcarcima, ali da će više detalja biti poznato večeras.

- Verujem da hoću. Sutra ću imati snimanja. Zatezalo me je i pre meča, bolelo me je, nikada nisam imao problem sa primicačem. Nadam se da nije nešto ozbiljno. Nadam se da ću već i danas videti šta je i nadam se da ću igrati. To je bilo posle Brazila, osećao sam bolove, mislio sam da ću moći svih 90 minuta, ali ohladio sam se i počelo je da me preseca, ja sam tražio izmenu.

Kaže da je nagovestio selektoru da ne može da izdrži svih 90 minuta, ali nije slutio da će posle toga Kamerun dati dva gola.

- Rekao sam mu da je to to, da sam morao da izađem, da je bolje da odmorim. Imali smo 3:1, mislio sam da ne mogu više da pomognem ekipi, zato sam izašao.

A kakav je osećaj dati gol na Mundijalu?

- Fenomenalan je osećaj, nisam dao puno golova za reprezentaciju, ovo je drugi. To je nešto specijalno. Menjao bih taj gol samo da smo pobedili. I protiv Brazila je bilo neverovatno, prosto sam se naježio, dobio dodatnu energiju. Ne mogu to da opišem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA