Nismo najgori, Gana kao Srbija: Pogledajte kako su Afrikanci primili dva gola za samo 3 minuta

Baš lud dan na Svetskom prvenstvu u Kataru

  • 7
Južna Koreja - Gana Foto: Tanjug/AP

Izuzetno "lud" dan viđen je na Svetskom prvenstvu u Kataru, a nije gotova ni druga utakmica. Srbija je ispustila prednost od dva gola protiv Kameruna, a ništa bolje nije uradila ni Gana koja igra protiv Južne Koreje. Odnosno, isto su uradili.

Gana je ušla u meč sa predstavnikom iz Azije sa imperativom pobede, zbog neuspeha i u prvom meču protiv Portugalije (3:2), dok je Južna Koreja odolela Urugvaju (0:0). Zbog toga "Crne zvezde" moraju da dobiju, no ipak, nije im išlo kako treba.

Imali su velikih 2:0 posle prvih 45 minuta, prvo je Salisu pogodio u 24. minutu, da bi Kudus u 34. minutu postigao i drugi gol na meču. No ipak, Južna Koreja je zaigrala mnogo bolje u nastavku i stigla do izjednačenja i to za samo tri minuta.

Napadač Južne Koreje Ču Ge-Sang je postigao prvi gol u 58. minutu, i time je sebi doneo nadu da može ekipa iz Azije da dođe do izjednačenja i preokreta.

Isti fudbaler, ista meta i isto odstojanje. Ču je bio najviši u skoku, nadskočio je sve defanzivce Gane i poslao je loptu u mrežu za delirijum na tribinama.

No ipak, nije dugo trajala radost Južne Koreje, pošto je novi pogodak postigao Kudus i tako vratio Ganu u prednost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    28. novembar 2022 | 16:16

    Čini mi se da se Gana IZDIGLA i...POBEDILA ?! NE ?! Niko nije VECA DRIPACKA I LUZERSKA EKIPA OD FUDBALERA SRBIJE !!!!!! 😡🤮👎

  • Jova

    28. novembar 2022 | 16:05

    Gana Oma tri boda… koliko mi imamo

  • 534

    28. novembar 2022 | 16:12

    Nismo nismo. Ima Katar iza nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA