"Pa gde da stojimo? Moramo ići napred kad napadamo": Veljković posle Kameruna upitao gde je odbrana pogrešila

Dva brza gola Kameruna posle dva kiksa odbrane...

  • 9
Srbija Kamerun, svetsko prvenstvo u fudbalu Katar 2022 Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacaija Srbije je doživela neugodan remi protiv Kameruna, gde su odigrali sa 3:3 na Svetskom prvenstvu u Kataru i na taj način doveli u pitanje svoj plasman u narednu fazu takmičenja. Orlovi više ne zavise od sebe, već i od Brazila.

Srbija je protiv Kameruna vodila sa 3:1, ali je u samo tri minuta primila dva gola i uspela na kraju da odigra nerešeno. Primljeni golovi su došli zbog greške odbrane, o čemu je govorio i Miloš Veljković, štoper naše selekcije

- Sve je brzo prošlo. Primili smo brze golove, lopta je brzo išla. Pogledaćemo snimak, ne mogu sada da pričam detaljno o uzrocima - započeo je Veljković, koji je potom odgovorio i na pitanje o tome "gde treba da stoje".

- Kad imate loptu napred, ispred protivničkog šesnaesterca, kad je drže Sergej, Tadić, Mitrović, onda je logično da i mi krenemo napred. Gde da stojimo? Nisam video kako se sve dešavalo, moraćemo ozbiljnije da analiziramo primljene golove i uzroke remija - zaključio je Veljković.

Video: Slavko Perović na meču protiv Kameruna: Bivši igrač Zvezde došao da podrži Srbiju

(Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape

    28. novembar 2022 | 16:18

    Niste vi krivi sto nemate selektora vec zenu koja se uplasila... Ceo mec sedi na klupi, jednom nije ustao da podrzi momke. Igra mu mitrovic nespreman, lravi totalno pogresne izmene... Selektor amater. Glumi neku velicinu a nista ne znaci u svetu fudbala. Song ga oducio od fudbala. Unistio vlahovica i jovica... Ima tu puno losih odluka laznog selektora

  • Miloš

    28. novembar 2022 | 16:44

    Morate ići u pm svi redom! Šta bi bilo da ste gubili 3-1, obzirom kakva vam je taktika, tada bi stajali kod našega kaznenog prostora. Bolje vam je da ništa ne progovarate, u petak 5-3-2 da ne primite opet tri gola, i kući. Sram vas bilo.

  • Pp

    28. novembar 2022 | 17:44

    Ali nisi do sad naučio onda nećeš nikad. Bolje da se vratite kući odmah i da ne igrate uopšte sa Švajcarskom nego da nas blamirate i da nam se Šaćiri i Džaka smeju u lice. I bolje da više nikad ne pokušavate da se kvalifikujete za bilo koje takmičenje jer nikad nista necete uraditi. Nismo mi Srbi za fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA