"Probudite se Orlovi, probudite i poletite": Porodica Karić uputila podršku Srbiji u Kataru

Reči podrške stižu sa svih strana

  • 4
Srbija Kamerun, svetsko prvenstvo u fudbalu Katar 2022 Foto: Tanjug/AP

Srpski biznismen Bogoljub Karić se već javio zbog reprezentacija Srbije, kojoj je poželeo sreću u Kataru, dok je isto učinio i sada, posle remija sa Kamerunom, gde su Orlovi odigrali veoma loše (3:3).

Bogoljub Karić je putem svog Instagram profila poslao veoma snažnu poruku, kojom ima i nameru da motiviše izabranike selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Dragi moji "Orlovi", vi ste danas na putu da postignete dobar plasman na Svetskom prvenstvu u fudbalu i svaka vaša utakmica je jedan od najznačajnijih događaja za svakog Srbina na planeti i sve one ljude koji su odlučili da navijaju za našu reprezentaciju. Bolji smo od većine, čekamo da vas vidimo, kao veliko iznenadjenje na ovom najznačajnijem fudbalskom takmičenju na svetu.

- Probudite se "Orlovi" moji i poletite, vi možete sve kada znate da je cela zemlja uz vas, kada znate da svaka vaša pobeda je naša neopisiva sreća i ponos. Pokazali ste da imate kvalitet, da znate kad hoćete da date gol, da preuzmete inicijativu kad vi odlučite, i zbog toga verujem da ćete uspeti da ostvarite pobedu na sledecoj utakmici. Ako je Saudijska Arabija pobedila Argentinu, Japan slavio protiv Nemačke, mislim da za vas ne postoji zemlja koju ne možete da pobediti. Osećam, da će sledeća utakmica, iako je presudna biti vaš povratak na put ka odličnom plasmanu.

- Treba da znate da svaki vaš pokret, svaki vaš dan, vaš minut na terenu udara u srce i dušu svakog od nas. Zato Orlovi moji, pokažite volju, znanje i snagu. Srbija ima snage - napisao je Bogoljub Karić na Instagram profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA