Predsednik Vučić otkrio da se čuo sa Piksijem: "Znam kako je teško pružiti podršku, znam kako je kad je hajka"

Ponovio je uputio podršku našoj ekipi

  • 10
Aleksandar Vučić i  Dragan Stojković Piksi Foto: ATA Images

Fudbalska reprezentacija Srbije je remizirala protiv Kameruna (3:3) i tako je dovela sebe u "moranje" pred poslednje kolo svoje grupe na Svetskom prvenstvu u Kataru. Ovaj remi nije prošao neopaženi predsedniku naše države, Aleksandru Vučiću.

Vučić je gostujući u intervjuu na Pinku otkrio i da se čuo sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, kao i to šta mu je rekao.

- Mi treba da pobedimo nekoga. Strastveno navijam za našu reprezentaciju - rekao je predsednik, koji je ubrzo i nastavio.

- Kao svi normalni ljudi sekirate se, nervirate se, vaš posao je da uvek podržite svoj tim, svoju reprezentaciju. Uvek volim da se vidi rezultat. Kad dođe taj dan onda je malo drugačije, da sačekamo petak. - istakao je on.

Takođe, predsednik je otkrio i to da se čuo sa selektorom Piksijem.

- Ja znam kako je, kad je hajka, telefon niko ne okrene. Zbog toga znam kad je teško pružiti nekome podršku, pa sam pozvao naše ljude da podrže našu reprezentaciju - rekao je Vučić, koji se osvrnuo i na predstojeći meč Hrvata sa Belgijom.

- Mislim da i njima predstoji ne laka utakmica sa Belgijom.

Video: Grujić i Maksimović otkrili šta im je Piksi rekao u svlačionici i na treningu posle Brazila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA