≫ 

Čoveče, imaš li obzira?! Trener Gane pravio selfi sa uplakanim Sonom kome nije bilo do života

Nije birao trenutak ovaj član stručnog štaba afričke selekcije da ovekoveči susret sa zvezdom Totenhema

  • 1
hong min son

Foto: twitter/_GIFN

Neke stvari se jednostavno ne rade... Ali trener Gane, jedan od nekolicine u stručnom štabu afričke selekcije, nije neko ko tome pridaje previše značaja. O tome govori i njegov potez koji je s pravom završio među klipovima koji se šeruju, komentarišu, koji je postao viralan.

Odmah posle triler pobede nad Južnom Korejom ovaj krupajlija je iskoristio priliku da se slika sa najvećom zvezdom utakmice, fudbalerom Totenhema Hong Min Sonom - i to dok je ovaj plakao.

Son nije bio ni blizu raspoloženju da izađe u susret za selfi, teško da je i bio svestan namere robustnog trenera Gane dok je ovaj već izvadio telefon i krenuo da klikće. U tom trenutku Korejac je hteo u zemlju da propadne, nije mu bilo do života, jer mu je reprezentacija prakično eliminisana iz trke za nokaut fazu. Jednostavno, bio je očajan.

Ganijac nije mario za to, nije imao obzira za trenutak, samo je prišao i ovekovečio susret sa slavnim fudbalerom koga su u tom trenutku tešila još dvojica trenera iz stručnog štaba Gane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA