≫ 

"Već smo u prednosti nad Srbijom, možemo im dati gol": Reprezentativac Švajcarske vidi prolaz svog tima

Fudbaler Bazela optimista pred meč odluke

  • 2
fabian frej Foto: Tanjug/Ap

Još "samo" pobeda deli reprezentaciju Srbije od 1/8 finala Svetskog prvenstva. Još samo pobeda... Kako ovo olako zvuči, ali sve dobija drugačiju sliku kada se zna da pobeda mora da se desi protiv Švajcarske, kada se to mora, samo pobeda i ništa drugo, to onda veže noge, ali ne mora samo nama, i Švajcarci će biti pod pritiskom. Jedan od njih, rezervista protiv Brazila Fabien Fraj je baš posle meča sa Južnoamerikancima pričao o meču koji i njima i nama donosi ili odnosi sve.

Švajcarska - Srbija?

- Poslednja utakmica, svi su i pre turnira očekivali da će na kraju Srbija i Švajcarska odlučivati o drugom mestu, tako je i ispalo, mada ne smemo zaboraviti ni Kamerun. Ali, da, mi imamo tri boda, oni jedan, i to je već prednost za nas ali pokušaćemo da pobedimo i tu utakmicu - rekao je fudbaler Bazela.

Da li si gledao meč Srbije i Kameruna i šta si video?

- Da, dali su tri lepa gola, posle 3:1 mislio sam da je gotovo, da su pobedili, a sledeći put kad sam pogledao TV već je bilo 3:3. Ono što smo videli je da mi imamo kvalitet da dođemo do gola protiv njih, ali moramo takođe da povedemo računa defenzivno jer je njihova ofanziva ječi deo tima. Ne želim previše da gledam napred, to je za tri dana i imamo vremena da pripremimo.

Da li je za vas iznenađenje 3:3 rezultat?

- Posle 3:1 rekao bih da jeste, mislio sam da je gotovo, ali video sam i u prvoj utakmi sa Kamerunom da taj tim nije toliko loš.

Kog od igrača biste izdvojili iz tabora Srbije?

- Ne mogu da kažem, imaju nekoliko jako dobrih...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sad 150%

    29. novembar 2022 | 14:38

    Izdržljivost je naš problem. Ako verujemo u sebe dovoljno jako i igramo kao ratnici, pobeđujemo. Psihološki moramo da budemo jaki.

  • 534

    29. novembar 2022 | 13:04

    Još samo jedna obična pobedica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA