≫ 

Švajcarci pitali Sergeja o mogućim provokacijama na meču, evo kako im je vezista odgovorio

Nije Milinković-Savić želeo da ulazi u dublju polemiku oko onoga što se dešavalo u Rusiji

  • 8
Konferencija za medije, Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Telegraf.rs

Vezista reprezentacije Srbije Sergej Milinković-Savić, strelac jednog gola na meču sa Kamerunom, bio je jedan od dvojice igrača Orlova koji se našao na konferenciji za medije u utorak popodne.

Na toj konfrerenciji bilo je i švajcarskih novinara koji su asu Lacija postavili pitanje vezano za emocije u duelu sa Švajcarskom, odnosno da li će biti provokacija sa obe strane zbog svega onoga što se dešavalo u Rusiji.

- Ne mislim da da će utakmica sa Švajcarskom biti emotivna. Mi gledamo sebe, treba da krenemo snažno od prvog minuta i pokažemo da smo došli na utakmicu da pobedimo i idemo dalje - kratak je bio Milinković-Savić.

Podsetimo, i Granit Džaka, fudbaler Švajcarske koji je na Mundijalu u Rusiji provocirao dvoglavim orlom, je posle meča sa Brazilom rekao da samo želi da igra fudbal i da se fokusira samo na utakmicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radojko

    29. novembar 2022 | 16:40

    Najvecu sramotu doziveo sam onda kad su nas Svajcarci pobedili na svetskom prvenstvu u Rusiji.To je takvo ponizenje da to necu zaboraviti.

  • Srbin

    29. novembar 2022 | 18:03

    A sto je najgore i opet ce da nas pobede,ako gledamo iskreno i realno

  • suma sumarum

    29. novembar 2022 | 19:03

    sergej i brat vanja m-s rodjeni u spaniji igraju za srbiju zato sto spanci nikad u njima nisu videli potencijal za reprezentaciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA