≫ 

Javio se golman Kameruna koji je otpao pre meča sa Orlovima: "Nije mi bilo dopušteno da branim protiv Srbije"

Čuvar mreže neće biti na terenu do kraja Svetskog prvenstva

  • 0
Andre Onana Foto: ISSOUF SANOGO / AFP / Profimedia

Prvi golman fudbalske selekcija Kameruna, Andre Onana juče nije bio između stativa u remiju (3:3) protiv reprezentacije Srbije, a kao razlog su se pominjala određena neslaganja sa selektorom Rigobertom Songom.

Dan kasnije, oglasio se i sam Onana u saopštenju u kojem objašnjava zbog čega se nije našao na terenu, navodeći da mu to jednostavno nije bilo dozvoljeno od strane selektora. Prenosimo vam njegovo obraćanje u celosti.

- Želim da izrazim svoje emocije prema Kamerunu i svom nacionalnom timu. Juče mi nije bilo dopušteno da izađem na teren i pomogmem Kamerunu, kao što to uvek radim, da ostvari svoje ciljeve. Uvek sam se ponašao na način koji bi vodio tim ka uspehu uz pristojno ophođenje.

Stavio sam svu svoju snagu i napore da pronađem rešenje za situaciju u kojoj se fudbaleri često nalaze, ali nije bilo volje sa druge strane. Neki momenti su teški. Kako god, uvek poštujem odluke ljudi koji su rukovodeći i koji žele uspeh nađem timu i državi.

Želim da pružim snagu svojim saigračima, jer smo pokazali svima da smo sposobni da napravimo uspeh i da odemo daleko na ovom turniru. Vrednosti koje promovišem kao osoba i kao igrač su iste one koje je moja porodica mene naučila u mladosti. Predstavljati Kamerun je uvek bilo zadovoljstvo. Kamerun prvi i zauvek - napisao je Andre Onana u saopštenju.

On će se ubrzo naći u letu za Pariz, pošto neće biti deo nacionalnog tima na meču sa Brazilom i eventualno ako Kamerun napravi čudo i prođe u osminu finala.

Video: SPORTKAST Pa dobro, sigurno: Zoran Bambi Tošić - Mitar je srpski Ronaldo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA