Otkrivamo: Ovo je pravi razlog zašto Rade Bogdanović nije bio u studiju RTS-a

Ali i kada se vraća na "male ekrane"

  • 85
Rade Bogdanović Printskrin: Youtube/RTS Sport

Osim što je zemlja kalkulacija kada su u pitanju skoro svi sportovi, Srbija je istovremeno definitivno i zemlja teorija zavere! I to onih svakodnevnih, bez obzira na to koja tematika je u pitanju!

Takav slučaj je bio i u utorak, u trenutku kada se nekadašnji igrač Atletiko Madrida i Verdera, sada fudbalski analitičar, Rade Bogdanović nije pojavio u studiju RTS-a posvećenom Svetskom prvenstvu u Kataru!

Naravno da su terorije zavere uključivale to što je Bogdanović posle utakmice sa Kamerunom opleo po selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju i tako uzburkao javnost. Rade, inače, ne bi bio Rade da to nije rekao - jer kroz čitav svoj život gura "bez dlake na jeziku."

Sarajevski mangup, čovek koji je upio sav šmek koji je pomenuti grad imao tokom zajedničke države, nikom ne polaže račune (osim možda ženi), pa tako i ne čudi taj njegov komentar vezan za šokantan remi sa Kameruncima (3:3).

Da, nije ga bilo dan posle duela sa Kameruna na malim ekranima, a Telegraf vam donosi proverenu informaciju da nikakva teorija zavere nije u pitanju i da se u studiju nije pojavio samo zbog toga što je već ranije dogovorio "slobodan dan" zbog privatnih obaveza i da je raspored unapred napravljen. Zamislite, i on je "samo čovek" i potrebno je da posveti vreme porodici.

Međutim, brzo se vraća! Brže nego što očekujete! Već u sredu veče, kada će ponovo raditi ono što trenutno najbolje zna, a to je da svojim komentarom "začini" mundijalski program na kanalima Javnog servisa.

Ukoliko niste upoznati sa Radetovim životom, preporučujemo vam da pročitate Telegrafov veliki intervju sa Bogdanovićem koji je praktično neka vrsta njegove ispovesti. Upravo u tom intervjuu je otkrio da su mu svojevremeno tražili novac da igra na Mundijalu u Francuskoj i da nije želeo to da prihvati.

Poslušajte i šta je Rade Bogdanović rekao posle utakmice sa Kamerunom o Draganu Stojkoviću Piksiju:

Video: Ovako je Tadić odgovorio na glasine sa mreža o problemima među Orlovima zbog devojaka

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bratija

    30. novembar 2022 | 08:27

    Pa najveci razlog je sto covek prica realno,dal ga neko voli ili ne,al to smeta nekom gore i to je to

  • Ivan

    30. novembar 2022 | 08:34

    Ja volim da slušam Radeta. Čovek se ne libi da oplete narodski. Ne uvija u foliju kao ostali gosti već pravo u centar bez dlake na jeziku pa ko se našao uvređenim našao se.

  • Milan

    30. novembar 2022 | 08:33

    Nije ga bilo u ponedeljak uveče a ni sinoć. Znači, dva dana slobodno! Posle Kameruna je nestao. Reče on sam, možda se i ne vidimo uveče. Izgleda da je Rade jedini kriv za onu bruku. A ostali lagano sede u studiju i prave se blesavi. Zašto nam voditelji ne rekoše da je uzeo slobodne dane?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA