≫ 

Muževi im ispali sa Mundijala, one ludovale za sve pare: Bikini dame velških majstora polugole, mokre i pijane

Njih 19 su se lepo organizovale, okupile i okupale u alkoholu i bazenu, adekvatno i obučene, odnosno svučene za ovu priliku u kojoj je u zabavu uključno skakanje u bazen.

  • 2
velške žene i devojke Foto: twitter/triantafyllidi2

Pod parolom "pitaće te starost gde ti je bila mladost" devojke, žene i sestre velških fudbalskih rerezentativaca iskoristile su boravak u Kataru, dok su im još tu bili muževi i momci, ali i braća, da se vrhunski provedu, da se opuste kako i dolikuje njihovim godinama i statusu bogami.

Kako je to bilo ne znamo u detalje, ali možemo samo naslututi sada kada se pojavio video sa žurke, verovatno jedne od mnogih u Dohi, sa Velšankama u glavnoj ulozi.

Njih 19 su se lepo organizovale, okupile i okupale u alkoholu i bazenu, adekvatno i obučene, odnosno svučene za ovu priliku u kojoj je u zabavu uključno skakanje u bazen.

Na snimku koji se pojavio, na primer, vidi se kako jedna od njih zove druge dve koje se grle, pokušava da im kaže kako će napraviti "zvezdu", što i čini u narednom trenutku, ali sve kreće naopako pošto je izgubila ravnotežu i pala pred kamerom četvrte koja je ovekovečila ovaj trenutak čiste zabave i provoda.

Inače, devojka koja pada je sestra Harija Vilsona Eni Vilsona koja je, očito pijana, pokušavala da izvede "zvezdu", dok je verenica Krisa Mefama Džodi Frensis snimljena kako "na eks" ispija vodku pravo iz boce!

Na žurki je bilo čak 19 lepotica, od kojih su viđene i devojka Denija Vorda Rebeka Nejlor, verenica Meta Smita Emili, kao i devojka Nika Vilijamsa Nikol Hagan.

Video: Majstorija Đuričića na treningu Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA