≫ 

Brazilski mediji: Tite protiv Kameruna odmara udarne snage, izvodi drugi tim

Ovo može biti problematična situacija po naše težnje da prođemo dalje

  • 9
Srbija Brazil Svetsko fudbalsko prvenstvo Katar Foto: Tanjug/AP

Selektor brazilske fudbalske reprezentacije Tite odlučio je da na meču protiv Kameruna u poslednjem, trećem kolu grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru na teren izvede drugi tim, prenosi "Globo".

Brazil je već obezbedio plasman u osminu finala SP, pošto je prvi na tabeli grupe G sa šest bodova. Švajcarska je druga sa tri, a Srbija i Kamerun imaju po bod.

Brazil će u petak od 20 sati igrati sa Kamerunom, dok će se Srbija sastati sa Švajcarskom. Brazilski mediji navode da će Tite u odnosu na meč sa Švajcarskom da promeni 10 fudbalera.

Selektor Brazila zbog povreda ne može da računa na Nejmara, Danila i Aleksa Sandra.

U startnoj postavi iz prvog tima ostaće samo Eder Militao, a pored njega protiv Kameruna trebalo bi da igraju Ederson, Bremer, Dani Alveš, Aleks Telješ, Bruno Gimaraeš, Fabinjo, Gabrijel Martineli, Gabrijel Žezus i Entoni. Očekuje se da će tokom utakmice priliku dobiti i Everton Ribeiro i Pedro.

Srbiji je, da podsetimo, pobeda nad Švajcarskom neophodna za prolazak dalje, ali neće biti dovoljna ukoliko Kamerun pobedi Brazil.

Video: Šeici došli na trening Brazila: Doneli su im darove

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    30. novembar 2022 | 15:07

    sta se palite brazil ce da pobedi sa 4-0

  • Naj

    30. novembar 2022 | 14:32

    Dobro. Sad ce da bude 5 0 za Brazil.

  • Borisha88

    30. novembar 2022 | 14:58

    Ako Kamerun pobedi sa 1 razlike Srbiji je potrebna pobeda sa 2 gola razlike. Kamerun ima gol razliku 3-4 i pobedom dolazi do 4-4. Srbija ima 3-5 i pobedom od 2 0 dolazi do 5-5 a gleda se ko je dao vise golova ako je gol razlika ista 😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA