≫ 

Piksi "zaključao" trening Orlova u Dohi

Taktika za Švajcarce se sprema iza zatvorenih vrata

  • 0
DRAGAN STOJKOVIC PIKSI Marko Metlas

Dva dana pred utakmicu sa Švajcarskom, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi zatvorio je trening u Dohi za javnost!

Stojković se ponovo "pozvao" na jasna pravila FIFA da pomenuti trening dva dana pred utakmicu ima pravo da zaključa, što znači da će Orlovi u sredu popodne obaviti verovatno najvažnije pripreme za Sajdžije - pogotovo one taktičke.

Orlovi će u četvrtak popodne, dan pred utakmicu, odraditi svoj poslednjih trening koji će biti otvoren prvih 15 minuta, a malo pre njega na konferenciji za medije pojaviće se sam Stojković i Aleksandar Mitrović.

Ono što može da raduje Stojkovića, pa i samu naciju, jeste to da su svi igrači spremni i moći će da igraju protiv Švajcarske u situaciji kada Orlove pobeda vodi u nokaut fazu. A među njima je i Dušan Vlahović:

- Osećam se dobro i spremno, nadam se da ću igrati u petak. Na Misteru je da odluči. Prethodna dva meča nisam igrao u dogovoru sa Piksijem, nisam bio spremam, došao sam povređen. Sada se osećam bolje.

Video: Od fudbalera sa ulice do Mundijala: Brat otkriva priču Filipa Kostića: Filip Kostić Moj put u Katar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA