Evo gde možete da gledate meč Belgija - Hrvatska i druge susrete Mundijala u četvrtak

Duel možete da ispratite na dve televizije

  • 0
Luka Modrić Foto: Tanjug/AP

Bliži se kraj grupne faze Svetskog prvenstva! Samo dva dana ostala su do kraja ovog dela takmičenja, posle čega ćemo odmah preći na nokaut fazu, a danas nas očekuje rasplet u Grupama E i F.

Drama je u obe grupe. Belgijanci moraju na pobedu protiv Hrvata, što je centralni susret dana od 16.00 časova, jer samo tako mogu da prođu dalje. Taj meč pratite na RTS 1 ili na Arena Sport Premium 1.

Iz zapećka naravno gleda Maroko, kojem je dovoljan i bod da prođu dalje, pa čak i poraz, ako kojim slučajem Hrvati trijumfuju. Taj susret igra se u isto vreme, a gledajte ga na programima RTS 2 i Arena Sport Premium 2.

Kasnije tokom večeri, saznaćemo da li Nemačka ispada sa Svetskog prvenstva. Igraće sa Kostarikom i moraće da pobede i slušaju šta se dešava na drugom meču. Taj dvoboj je na programu od 20.00 časova na RTS 1 i Arena Sport Premium 1.

U isto vreme, Španci vrebaju trijumf protiv Japana ne bi li prošli dalje. Isto to žele i Samuraji, pa nas i tu čeka prava drama. I ovaj meč je na programu od 20.00 časova na RTS 2 i Arena Sport Premium 2.

Video: Argentinci bez ovog simbola ne idu ni na jedan meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA