≫ 

Sramni incident u Zagrebu: Pripadnik Bed Blu Bojsa pretukao mladića zbog hrvatskog dresa Marka Livaje

Incident dogodio se 23. novembra ko 10 sati u Horvaćanskoj ulici u Zagrebu.

  • 0
Marko Livaja, Bed Blu Bojs Foto: Profimedia/Matt McNulty/PA Images, Shutterstock

Razlog napada, neslužbeno je potvrđeno Večernjem listu iz zagrebačke policije, dogodio se jer je 19-godišnjak, inače Zagrepčanin, nosio dres Marka Livaje

Incident dogodio se 23. novembra ko 10 sati u Horvaćanskoj ulici u Zagrebu.

Kako saznaje Večernji list, tom je prilikom, nekoliko minuta pred početak utakmice Hrvatske i Maroka na SP-u u Kataru, nepoznati počinitelj na trotoaru je presreo devetnaestogodišnjeg mladića i napao ga. On je uz pretnje oduzeo dres hrvatske reprezentacije. Razlog napada, potvrđeno je Večernjem listu iz zagrebačke policije, dogodio se jer je mladić, inače Zagrepčanin, nosio dres Marka Livaje, hrvatskog reprezentativca i igrača splitskog Hajduka.

Napadač je prema nezvaničnim informacijama iz policije pripadnik navijačke skupine Bad Blue Boys. Napadnuti mladić je slučaj prijavio policiji koja još uvek traga za počiniocem.

- Nepoznati počinioc uz verbalnu pretnju i upotrebom fizičke sile počinio je razbojništvo nad devetnaestogodišnjakom i otuđio hrvatski navijački dres. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, dok je kriminalističko istraživanje u toku -  kazali su iz PU zagrebačke.

Da Podsetimo, pre nekoliko meseci u Branimirovoj ulici u Zagrebu nekoliko BBB-a zaustavilo je vozilo i napalo devetogodišnje dete koje je na sebi imalo dres Hajduka, takođe sa potpisom Marka Livaje.

Međutim, kod najnovijeg incidenta u Horvaćanskoj ulici napadu nije kumovao antagonizam navijača Dinama i Hajduka pošto je napadnuti mladić bio odeven u hrvatski reprezentativni dres sa šahovnicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA