≫ 

Piksi otkrio u kakvom je stanju Dušan Vlahović pred meč sa Švajcarskom

Srbija ima sve napadače na raspolaganju

  • 0
Dragan Stojković Piksi Foto: MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održao je konferencjiu pred odlučujući duel sa Švajcarskom koji se igra ovog petka od 20 sati u okviru 3. kola Grupe G na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Sa njim na konferenciji je bio i Aleksandar Mitrović, napadač Srbije.

Orlovi imaju samo bod iz prva dva kola, pa je Srbiji neophodna pobeda u ovom duelu, kao i poraz Kameruna od selekcije Brazila. Svestan je toga i selektor Stojković. Posle uvodnog izlaganja, usledila su pitanja novinara. Selektor je istakao sa koliko napadača bi mogao da počne meč protiv Švajcarske. Potom, jedan od novinara iz Poljske pokušao je da isprovocira selektora pitanjem o Rusiji.  Jedno od njih odnosilo se na stanje Dušana Vlahovića.

- Vlahović je spreman za utakmicu sutra i njegovo stanje je neuporedivo bolje nego što je bilo kada smo došli u Dohu. Ne mogu sada da vam kažem da li će igrati ili ne, neozbiljno bi bilo da govorim sastav tima, ali spreman je.

Video: Argentinci bez ovog simbola ne idu ni na jedan meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA