Vlašić posle prolaska pomenuo Srbiju, čuo se sa Radonjićem: "To su moji dobri prijatelji, ja Nemanji verujem"

Fudbaler Hrvatske kaže da se sjajno slaže sa srpskim igračima

  • 0

Fudbaleri Hrvatske su ostvarili svoj cilj i plasirali su se u osminu finala Mundijala posle remija bez golova (0:0) protiv Belgije ranije danas.

Naravno, Nikola Vlašić, prvotimac Hrvatske istakao je da na ovakvim takmičenjima nekada treba imati i sreće, što je njegov tim imao.

- Bili smo dobri, imali smo šansi, ali nismo postigli gol. Posle se uvukla nervoza, znali smo da je 0:0 dovoljno, imali su neke šanse, ali na ovakvim takmičenjima ponekad treba imati i sreće. 

Kaže da je važno što je njegov tim prošao grupu, iako je priželjkivao da to bude sa prve pozicije.

- S obzirom na to da smo vicešampioni i kakve smo rezultate imali, bila je ovo zeznuta grupa. Maroko ima nezgodne igrače i Kanada, prošli smo, hteli smo da budemo prvi, ali smo na kraju bili drugi.

Cela ekipa je kvalitetna, a iskustvo je bilo presudno.

- Kada imate ovakvog rivala, to je ekstra kvalitet. Mislim da je cela naša ekipa kvalitetna. Igra se pas od noge do noge, to je iskustvo. Sada vidimo po svlačionici da nije ništa posebno što smo prošli dalje.

Poslao je posebnu poruku svojim saigračima iz kluba koji igraju za reprezentaciju Srbije.

- Ja imam tri saigrača u klubu, Sašu Lukića, Vanju Milinković-Savića i Nemanju Radonjića. To su moji jako dobri prijatelji, družimo se i izvan kluba i u klubu. Želim im svu sreću. Čujem se stalno sa njima, dopisujem se sa Radonjićem, kaže da je super atmosfera i da očekuju pobedu. Ja njemu verujem.

Video: Borna Sosa odgovorio na pitanje Telegrafa: Za mene bi bila tragedija da nismo prošli u 1/8 finala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA