Anketa: Šta misle Beograđani, da li će fudbaleri ovog puta ispuniti ili ponovo izneveriti očekivanja

Računica je jasna, Piksijevim pulenima je neophodna pobeda, naravno uz veru da Kamerunci neće napraviti čudo i pobediti Brazil u drugom meču grupe G

  • 4

Utakmica godine, ali verovatno i utakmica generacije za srpske fudbalere na programu je danas. Reprezentacija Srbije od 20 časova igra protiv starih dužnika, Švajcaraca, sa prošlog Svetskog prvenstva.

Duel "Orlova" i "Sajdžija" odlučuje o plasmanu u osmine finala i od ponedeljka uveče se priča samo o tom meču, iako znamo da svi jedva čekaju taj meč još od momenta kada je žreb ponovo spojio našu i švajcarsku reprezentaciju u grupi na Mundijalu u Kataru.

Računica je jasna, Piksijevim pulenima je neophodna pobeda, naravno uz veru da Kamerunci neće napraviti čudo i pobediti Brazil u drugom meču grupe G.

Koliko smo mogli da vidimo prethodnih dana, atmosfera među fudbalerima je odlična uprkos možda igrama i rezultatima ispod očekivanja, te da ih nisu poljuljale neki tračevi i izmišljene priče koje su počele da kolalaju društvenim mrežama.

Iako su fudbaleri često umeli da iznevere očekivanja nacije, mi smo izašli na ulice Beograda da proverimo kakvo je raspoloženje među našim sugrađanima na dan odigravanja "meča godine".

Video: Najpoznatija navijačica Hrvatske u nikad provokativnijem izdanju, poslala je i jaku poruku Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola-T

    2. decembar 2022 | 12:28

    Samo da ne prodjemo ko nemci od spanaca.

  • BASA

    2. decembar 2022 | 12:46

    Ma pobedićemo ! Napred Nasi !

  • Ljubiša

    2. decembar 2022 | 14:12

    Izgubićemo 2:1, ili 2:0.🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA