Milan Kalinić za Telegraf pred meč odluke: "Mitrović je strašan špic, zahvaljujući njemu smo dosta napravili"

On smatra da Orlovi dosta toga mogu da naprave po krilima

  • 5

Naš poznati glumac i voditelj Milan Kalinić podelio je svoje mišljenje u Sportkastu o predstojećoj utakmici Srbije sa Švajcarskom, a između ostalog je prokomentarisao neke zlurade komentare na račun našeg napadača Aleksandra Mitrovića.

- Gledao sam sastav, igramo sa dva špica, igramo i sa Mitrovićem i Vlahovićem, vrlo ofanzivno. Mitrovića? To smo mi. Ovo što pričam, analiziram igru. To je isto kao kad je promašio penal protiv Škota, postavio sam njegovu sliku radi podrške. On je strašan špic, daleko najbolji naš igrač, zahvaljujući njemu smo dosta toga napravili. Čovek je došao iz povrede. On može da igra u Premijer ligi i Fulamu gde ima igrače koji igraju brzo, pune ga loptama.

On smatra da Orlovi dosta toga mogu da naprave po krilima.

- Mi imamo te igrače, imamo Kostića i imamo Radonjića, ali Radonjić ne igra. Čim je Kostić u igri, odmah se igra ubrza igra po toj strani. Međutim, ni Kostić nije bio spreman, ali to je moderan fudbal - zaključio je Kalinić.

Video: Navijači Srbije poludeli kada su čuli Mitros on fire: Igrači izašli na balkon

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA